Pouze málo bodů do Garmin Etrex legend

Dobrý den, mám starého garmin etrex legend (se seriovým portem) a přidávám do něj kešky stylem - stáhni do GPS na geocaching.com…jenže, vejde se mi jich do legenda pouze 15 :o( a to mí přijde dosti málo, když je uváděno až 2000 nebo kolik, jinak v menu systém mi to ukazuje 3%využití paměti…co s tím dělám špatně? Děkuji - jinak se omlouvám, zdali toto tady již bylo někdy v historii probíráno.

Mělo by se tam vejít 500 bodů. Nestáhl´s nějaké cache s několika desítkami bodů waypointů?

Blbá otázka. Vymazal jsi předtím paměť waypointů?

Jo tu jsem vymazal ( pokud to je, když dam hledat body, a pak v tom seznamu mnou natažených bodů z geocaching.com dam smazat vše). Mám dva ty legendy a do obou se mi vejde stejný počet - tedy 15. A nemám to dělat přes nějaký sofwware? Já teda k těm gps mam jen mapy TOPO a nic jinýho.

Měl jsem také tohoto legenda a nahrával jsem tam keše přes MapSource a vešlo se tam 1000 bodů. Jednotlivě přímo ze stránek jsem to nikdy nezkoušel.

Jeste bych zkusila jednu vec - smazat to primo v pameti legenda pres PC (jestli to jde, ale myslim ze jo), mozna tam neco strasi

To asi nejde.

Zkus jít do denního počítadla, tam jde vymazat GPSka, tj, trasy, route a body. A tam to vymaž.

Zkusil jsem to, ale nefunguje to :frowning: opravdu nevim co s tim. Nedělam něco špatně? Zkrátka mám prázdý list bodů ( v tom když dám hledat a dam podle nejbližších) a na geocaching.com dám stáhnout do gps…takhle tam stáhnu těch 15 bodů (resp.kešek), ale víc nic, sice mi to píše na gps že přenos byl úspěšně dokončen…ale ty body tam zkrátka nemám možná spíš nevidim, nebo nejsou někde jinde? Já už fakt nevim…ale ji divný, že na obou gpskách je to přesně 15 bodů. Dyť to se jich tam musí vejít více ne? A to na jedné z nich nemám nahrané ani podrobné mapy.

Tak už jsem na to přišel…body se mi ukládají, ale jelikož to hledám přes ty nejbližší a ne podle jména, tak se mi jich z nějakého důvodu ukáže jen 15…ale když dám podle jména tak tam mam všechny :slight_smile: děkuji všem mockrát za rady a za pomoc