Povodeň 7.8.2010

Jen upozorňuji, že v oblasti Mníšku, Chrastavy a Hrádku nad Nisou probíhá 100 letá povodeň.

Takže možnosti kešování trochu omezeny, v CHrastavě na náměstí je cca 50 cm vody, podle zpráv.

Jak tak na to koukám na netu,nevypadá to tam moc dobře !?

No snad se to co nejdřív zlepší. Od pondělka za týden se tam chystáme.
Ale což, hlavně to přežijte ve zdraví, krabky se obnoví.

Já jsem z Frýdlantu a je to tu katastrofa. Smědá strhává mosty tady i v Raspenavě a dál po proudu ve Višňový je to ještě horší. Teď čekáme na armádu a ani v televizi není z Frýdlantu ani záběr jelikož jsme odříznuti od stěta…

Drzim palce prespolnim a doufam ze prestane prset a samo prehrada Mlynice at vydrzi.!
Zitra se vracim z dovolene na ten nas uprseny sever, je to fakt respekt tolik vody za 2.5hod :(.

Nevíte někdo, jak to vypadá kolem Dvora králové? Chystám se tam v pondělí a během tejdne bych rád odlovil tuhle úžasnou earthku[cache]GC1WHE2[/cache], u který je stav vody docela podstatnej.

To jsem zvedav, u kolika kesi budou muset owneri updatovat souradnice :smiley: :slight_smile:

Ty máš teda starosti.

Fridmen: Nevím jak ve Dvoře Králové, ale na Trutnovsku (odkud je Dvůr 15 km) to jde. Řeka všude v korytě, takže si myslím, že jediná keš, která by mohla bát ve Dvoře Králové pod vodou je keš Pušův splav. Ale to je jen můj odhad…

V současný době se spíš owneři snažej zajistit, aby měli kde bydlet…

Na Franťáku nám to naštěstí vyplavilo jen zahrádky.Všem postiženým držím palce,ve spoustě postižených městeček a vesnicích mám známe a kamarady.
Shodou okolností jsem včera vyzvedl svou poškozenou kešku"Vzpomínka na smeťák".Dnes to tam vypadalo takto.:frowning:

Přidám foto od nás ze Sobětuch. To si takhle sednu do auta, že jako pojedu do krámu a ejhle, nikam se nedostanu…

To si tak čtu vlákno Povodeň a prohlížím hrůzostrašné obrázky, když v tom mě vyruší siréna. Teď v půl desáté večer. Hlásí něco o třetím povodňovém stupni na Klejnárce u nás ve Starém Kolíně. Hrůza. Chlapi to jeli okouknout na kolech s baterkama, my holky hlídáme dům.:frowning:

Tohle jsem dnes natočil u Liberecké přehrady:

http://www.youtube.com/watch?v=ZnW5gwC9o8c

Taky to mám za barákem -.-. Nevíte někdo jak je to s vlakovou dopravou kolem Liberce? Jsou zatopený i koleje, nebo to jede?

Podívej se na stránku:
http://www.cd.cz/cd-online/vyluky/default.php

něčim podobnym jsem jel dneska na motorce …

Diky :wink:

Stačí si pamatovat cd.cz/mimo (jako mimořádnosti).

Ozval se už někomu SvetyMikulas? Bydli sice vysoko, ale jak se říká náhoda je blbec.