Power Trail - rakousko

Tak aby nam sousedi nezavideli, tak prave je publikovan prvni rakousky power trail. Pojedou tam ceska FTF esa? Sinuhete? :wink:

"Manche Cacher fahren nach Tschechien, manche fliegen sogar in den USA. Doch ab sofort ist das nicht mehr nötig, Österreich hat endlich seinen eigenen Powertrail!"
odkaz

Vidim, slysim, nereaguju, ja jsem verny Darkovi :wink:

jenom 36 kousku… Kvuli tomu nebudu ani zapinat gpsku :smiley:

Dobrý… Dobrý… A to jsme kdysi z nouze jezdili na kešky do Esterajchu. :smiley:

No být ve Znojmě, tak bych se možná asi jel podívat…

No 36 kesek neni zadny powertrail. To je proste jen 36 kesek. Spravny powertrail zacina az od 100 kesi. :slight_smile: No holt si rakusaci odlovi toto serii a budou muset stale jezdit do zahranici. :smiley:

Ano, to je presne. V sobotu tam ale jdeme trenovat, abychom meli o tejden pozdejc kondici na FCPT. :slight_smile:

Jenom aktualizace pro ty, kterym 36 nebylo dost - prave byla publikovana dalsi cast. Momentalne jich je 75. A neco mi rika, ze to neni posledni varka.

Bylo to příjemné nečekané zjištění, když jsem den před svojí služební cestou do Vídně zjistil, že série nabobtnala na 75 kousků… Jen tak pro srandu jsem se zkusil projet dál a podívat, jestli nenajdu po cestě nějakou další zatím nepublikovanou krabku, ale neměl jsem štěstí. I tak to byla moc hezká série:-)

Vypadá to zajimavě a v sobotu má být podle předpovědi hezky i na kolo :wink:

Ja bych s tim nespechal (teda bejt vama), pac se to jeste prodlouzi. Prej na "minimalne" 100 krabicek.

Prvni varku, 1-36, jsem jel na kole a je to velmi prijemna krajina, jen dve stoupani kolem 100-120 metru na celejch 15 km. Od 37 dal je to, pokud si dobre vzpominam na mapu, jeste rovnejsi.

Podle predpovedi melo být o víkendu pekne a proto jsme se na poslední chvíli rozhodli pro tenhle cyklistický výlet. Realita v terénu byla trochu jiná - foukalo, 6°C a my na kolech… Ubytováváme se v Mikulove, kolem 10:00 hod. vyrážíme smer Rakousko a ve 12:00 hod. prijiždíme do Stockerau. Tam necháváme auto a dále pokracujeme na kolech. Následuje 20km dlouhý prejezd pres Spillern, Komeuburg, Flandorf. Po více jak 2 hodinách zacínáme s odlovem první Quer durchs Weinviertel. U 4. nás dojíždí místní kaceri v teréním voze a mají co delat aby s námi udrželi temto - než vždy zabrzdí u keše tak ujedou dalších 50m za keš, takže než dojdou zpátky jsme zalogování a jedeme na další. V mestském výšlapu je pouštíme pred sebe a pokracujeme ve svém tempu. Mezi 20. a 30. keší padá na polovinu týmu únava, prece jen 6°C a studený vítr udelaly své. U 32. keše potkáváme dalšího kacera cyklistu, krátce pokecáme a predáváme mu geocoin, který chtel do Vídne. Zacíná se pomalu stmívat a tak u 45. keše cyklistický odlov prerušujeme, vracíme se cca 5km k autu a zbytek již za tmy lovíme drive-in.

To jste meli kliku, ze jste nasli vsechno. O vikendu tam prej radil nejakej mistni debil kacer a dost krabicek odstranil. Podle casu, kterej pises, uz ale asi byly nahrazeny.

My byli v nedeli na FCPT a jakkoli jsme puvodne taky chteli vzit kola a kamarad na me byl nastvanej, ze jsem v patek definitivne cuknul a hlasoval pro motorizovanej odlov, byli jsme nakonec sakra radi, ze jedeme v teple.

Mimochodem jeden z owneru prave verejne potvrdil, ze ten rakouskej powertrail vzniknul (resp. vznika) jako reakce na velkej zajem, kterej v Rakousku probudil PT mezi Nachodem a Novym Mestem nad Metuji. Takze muzeme dekovat za FCPT tuplem. :smiley:

Info pro ostatní:

1 - 45 se dá bezpečně autem - místa keší jsou volena tak aby se dalo vždy bezpečně zastavit až snad na 2-3 kousky.
Od 46 to je již horší, 2/3 je prostě nutné zastavit na silnici a doufat že nepojedou policajti, protože v Rakousku musíte mít v kabině výstražnou vestu a při zastavení na silnici si ji před vylezením z auta obléct takže pokud by vás vyděli bez vesty tak to asi neukecáte.

Jinak naše doporučení je 46-75 objet na kole (menší rozestupy, rovina bez kopců) a 1-45 si dát autem.

Kešky jsou klasické filmovky se stočeným logbookem, takže s pár samolepkama a pomačkanými konci je někdy problém logbook narvat zpět do kešky a jeden logbook musela LennyCharlie krapet "zeštíhlit".

Pokud by chtěl někdo něco vzít na případnou údržbu tak jsou použity převážně tyto materiály:

• filmová krabička
  • stříbrná lepicí páska
  • černá lepicí páska
  • magnet
  • vazací drát

Ma to ale v dohledny dobe narust na 120.

Zrovna to pípá, jsem si zapoměl vypnout notifikace, se mi mobil může zbláznit :smiley:

Tak se to zastavilo u čísla 102

Vic krabicek zatim polozenejch nejni, ale hotovy PREJ jeste nejsou. Mluvci owneru je na vsechny dotazy jen tajemnej jak hrad v Karpatech.

V listingu je to psaný:
Někdo jezdí do české republiky, někteří dokonce létají do USA. Teď už to není nutné. I Rakousko má svůj Powertrail :wink:

Ted jsme z "vrchniho ownera" vylakali, ze planujou celkem neco mezi 130 a 150 krabickama.