Ahoj, kaceri.
Poznate prosim nekdo, co je to za kopec? Je to screenshot z reklamy na Radegast (snad se to tady muze;)). Cele je to mozne shlednout na http://www.radegast.cz/znacka-radegast/reklama/tv_spot/radegast_2008_large.mpg a jen tak mimochodem spise nez z Nosovic mi to prijde jako verbovaci material z Groundspiku… B)
Diky za pomoc a zdar!
Jj, Milan to má nachozené. Ta budova za offroadem na začátku klipu je strojovna od lanovky pod červenou sjezdovkou a o horní restauraci s kamennou věží na fotce není pochyb V době, kdy jsem se tam učil lyžovat za TJ Bižuterie tam ale ještě vedl kotváč :o
Jsu rád, že jsem byl opraven z omylu. Když jsem viděl reklamu poprvé, byl jsem přesvědčen, že je to budova na Klínovci u Božího daru. Ale když myslíte…
Áno, Tanvaldský špičák, tam jsem se učil na snowboardu, to byly držkopády … Tu chatu si pamatuju moc dobře, protože když jsem se udržel na vleku až nahoru k ní, říkal jsem si snowbordista … horší to bylo dolů … Jen tak pro zajímavost: dočetl jsem se, že rozhledna byla jednou ze sítě signalizačních bodů pro síť obranných pevností v kraji - jejím účelem tedy bylo varovat před nepřítelem …