To je ještě ta lepší varianta - horší je, když už najdeš houby i na tom oběšencovi…
No páni.. Tak tohle bych teda nečekal, najít místo kešky mrtvolu ![]()
To musí být hrozný pocit…
Coby. Nalepíš nálepku a deš na další.
"Dobrá schránka, díky za netradiční keš."
vidite. u nas na severu je na takovych mrtvolach postavena spousta uzasnych kesi. namatkou treba [cache]GCVV53[/cache] nebo [cache]GC1KZGN[/cache]
tak treba za par let vznikne i v Blansku nejaka pekna pomnickova:)
Teda fuj, tady je cyniků jak na yDnes ![]()
Mě nejvíc dostala věta v Nailově logu o tom, že si čekání na kriminalisty krátili pokusem o dohledání finálky … jako by jim takovéhle FTF nestačilo … jo jo, bod je bod, sice špatné souřadnice, ale nakonec se zadařilo, takže si k tomuhle smutnému logu můžou klidně máznout toho ![]()
A to nemluvím o cachích kde cacher najde rakev a v ní kostru (umělou!!!) držící v rukou cache (pravou!!!).
Více nástrah číhá na kačery, nejen mrtvola
To je jak kdyz hrach na stenu hazis. Ja ty Atlasce furt rikam, nedrazdi ty divocaky, radsi je vobejdi. Ale to neee. Tak musela na strom
Jako další stage multikeše dobrý.. spočítej žebra mrtvoly, dosaď do vzorce a utíkej dál… ale jako finálka.. nic moc ![]()
Když jde "jen" o mrtvolu… Každopádně nic z toho bych zažít nechtěl a nijak to nezlehčuji, ale doufám, že se to všem kačerům vyhne. Chtěl jsem odlovit kešku na Vysočině, tak jsem to šel sám obhlédnout, abych věděl o co jde a pak ve dvou na ní vytazili. Až doma jsem si přečetl následující log (FOUND-IT). Upozorňuji, že je poněkud drsný a pořád si říkám, že to nemůže být snad ani pravda, ale … Posuďte sami. Přikládám nijak nezměněný log:
..tohle se mi nepíše lehce…uplynulo už 24 hodin od té chvíle, ale v rukou mám neustále tres, zornice rozšírené, hlas se mi chveje… mozek snad už brzy vytesní ty hruzostrašné vzpomínky, jinak se snad brzy zblázním. píšu tento log, abych podal zprávu o tom, co se událo pri nocním hledání cache Krížový kámen u Smrcné, aby snad další nerozvážní, co by chteli jít v našich stopách pod rouškou tmy, si toto rozmysleli… Dorazili jsme všichni ctyri autem až skoro na úvodní souradnice, kámen jsme našli hned. Po polích se prevalovaly težké chuchvalce mlhy, mírne mžilo. Mrtvolné ticho prorízlo vzdálené zavytí práve ve chvíli, kdy jsme se dotkli do kamene vytesaného nápisu…melo nás to varovat, ALE KDO TO MOHL TUŠIT !!! Provedli jsme odhad finálky a vydali se k cíli. Zacalo pršet, mesíc prikryly mraky…Naše ctverice nešla nejak potichu, vetve praskaly. Presto jsme obcas zaznamenali vzdálené zvuky. Jako když nekdo funí nebo beží…Došli jsme k finálním souradnicím…že jsme na míste jsme poznali hned. Jen nás prekvapila zaschlá krev a bezhlavé telo zajíce ležíci pod nedalekým posedem. Dost nás to zneklidnilo a chteli jsme se vrátit, ale L. rekla, že když už jsme došli tak daleko, tak už tu cache prece odlovíme…Takže jsme šli na to, jen jsme se porád ohlíželi za sebe…cache jsme otevreli, honem se zalogovali, nacpali do kapes všechny TB a GC, co tam byly.. praskání vetví se náhle ozvalo hnohem blíž…a taky zavytí, pri kterém by se ve mne krve nedorezal… dál už toho moc nevím… bežel jsem, padal, vstával a zase padal. Hlavne pryc, PRYC!!! O ostatních jsem nemel potuchy. Za pár minut jsem se polomrtvý strachy dopotácel k autu…už tam cekala E., tvár od krve, naštestí jen drobné škrábance. Za 2 minuty dorazil Fishtrawn, ve tvári výraz nepopsatelné hruzy, oci mu lezly z dulku. V tu chvíli zacal kostel ve Smrcné odbíjet 3/4. Bylo za 15 minut 12. Chceme volat policii, ale tresou se nám ruce tak, že nemužeme porádne vytocit císlo. Stále chybí L., nevíme, co máme delat. Zamykáme se v aute. Další zavytí. Konecne se dovoláme na policii, jen nemužeme vydat souvislou vetu. Nakonec to dáme tak nejak dohromady, oni slíbili, že prijedou. L. stále nikde…Odbíjí pulnoc. V za další nekonecnou dobu nás osvetlují halogeny policejního auta. Jen naznacujeme smer, už se tam rozhodne nevydáme sami. Volají se posily, zacíná hledání…je to už víc než 24 hodin, L. je stále nezvestná. Bojím se zamhourit oko, stále cekám, že zavolá, že je vporádku…
Ten předchozí citovaný log je divný, protože když se podíváš do profilu kačera, který to psal, tak druhý den normálně kešovali a psali logy dál… Já kdybych byl součástí něčeho takového, tak bych určitě druhý den nepokračoval v kešování… Tak nevím, co si o tom myslet.
No jo děs, ale je to tak. Člověk aby se kvůli některým cacherům skoro bál chodit do lesa.
Nenechte se zmást tím zavytím. Ono táhlé zakejhání rozběsněného kačerodlaka při lovu ftf se za něj zamění docela lehko… zvlášť když sehraje svou roli leknutí a stres. Všichni ale víme jak to je… Někteří prostě pro ftf udělají cokoliv. COKOLIV!!!
o:o