POZOR, POZOR

Kamarádce Asteris se včera na Pikniku u cesty zatoulal digitální fotoaparát Olympus camedia 4000. Foťák je stříbrný. Prosím kolegy  a kolegyně, koukněte se do batohů, zda jste náhodou omylem foťák neodnesli. Jakékoliv info pište, prosím, sem , Asteris na profil nebo Pitrisovi na [email protected] .Děkuji za jakékoliv info. Asteris se velikou měrou zasloužila o vaše naditá bříška na pikniku a takovou odměnu si opravdu nezaslouží.

Ahoj

Tak jsem mela takovou malinkou jiskricku nadeje, ze treba ten fotak vyplave, ale nic. Proste, co komari mytina uchvati, to je nenavratne pryc. Co nadelam, priste si musim sve veci lepe hlidat. Dekuji vsem obetavcum, co mi ho pomahali hledat,  Asteris

Coze? Takze mame mezi cachery i nejake nenechavce? Ach jo, ze se nestydite-a zrovna asteris, ktera se o nas tak vzorne u grilu starala. Hamba vam-tedy samosebou jen pokud nedoslo ke ztrate mimo event, pak by se to cacheru netykalo, ale takhle…

No, ke ztrate doslo na eventu, kveceru. A abych pravdu rekla, asi bych ani nezaregistrovala v tom frmolu, jestli je tam nekdo cizi.  Mne se to porad nezda, ze  by ho vzal nekdo z legalnich ucastniku.  Ja jsem stridave fotila a grilovala a vzdycky jsem si ho odlozila na stolek s  potravinami vedle grilovani. A pak tam najednou nebyl. Jeste jsme prohledavali prostranstvi, ale ono tam zas tak moc moznosti, kam ho polozit, nebylo. Moje chyba. Mela jsem ho vzdycky strcit do batohu. [:(]

Je to smutný.Věci se nahradit většinou dají, s fotkama je to horší, ale lidská povaha? Tak mě napadlo, kolik kačerů si z toho vezme do budoucna ponaučení a nebude věci nechávat volně, jako jsem to na eventech dělal i já. [:(]Vždyť co by se mohlo…a ejhle. Stále doufám, že se to nějakým přirozeným způsobem vysvětlí (Zóna už neexistuje, na tu nic nesvedete). Nedokážu si představit další eventy…například “Lakomec”! Už ten název !!! Já bych si dal pozor,…ale teď vážně. Napsal jsem, že věc se dá nahradit. Nebyl by kdosi schopen zřídit třeba dočasný účet s názvem:“Kačer Tobě, Asteris” nebo tak něco, jehož prostředky by se použily na náhradu ztráty? Popřípadě se dá místo účtu pořídit putovní Event-prasátko.Pokud máš lepší řešení, sem to napiš!!!

Prosim vas vsichni, v zadnem pripade neuvazujte o zadne nahrade. Dekuju moc za ten napad, protoze me to potesilo ale: fotak byl taborovo odborarsky, ktery jsem mela v uzivani, takze ja zatim usilovne premyslim, jak tu situaci vyresit, co nejlepe. Jestli je nadeje na novy ze stejnych zdroju, to zatim taky netusim. U nas se momentalne vsechno meni pri prechodu na v.v.i., takze  to asi nejakou dobu potrva. Asteris