Pri zdolavani nastrah jednotlivych stage cache GCWM9V jsem vytrousil 1000kc - muselo to byt v nektere prurve, tzn. asi ne primo na ocich verejnosti. takze sance pro vas, kdo najde je jeho.
Dusivka
Pri zdolavani nastrah jednotlivych stage cache GCWM9V jsem vytrousil 1000kc - muselo to byt v nektere prurve, tzn. asi ne primo na ocich verejnosti. takze sance pro vas, kdo najde je jeho.
Dusivka
skoda ze to mam tak daleko ![]()
jeee ja to mam jenom 74,7 km od houmovej koordynátů, kvuli litru se to vyplati absolvovat:D,ale ses si jistej ze to bylo tam,nerad bych jel na prazdnoB).
no slibit ti to nemuzu:), ale strcil sem si to na prdel do gati, a pak sem se v zapalu boje nekolikrat na nekolika mistech soukal prurvvama nebo jak se tomu rika - kominama kdy jsem byl dost casto o zadek zaprenej, nebo jim primo strouhal o skalu, takze je to dost pravdepodobny ze se to stalo tam.![]()
Aha tak se to sebehlo.Tvoje ztrata mne samozrejme velice zasahla,moc mne mrzi ze jsi vytratil svych tezce vydelanych 1000 kc,ale musis to brat s te lepsi stranky,najaky dobry clovek tyto penizky nejde a koupi si za ne neco pekneho…![]()
A nebo taky ošklivého, co ty víš!?![]()
No 1000Kč není zrovna málo, ale tohle je vážně trošku daleko ![]()
To jo no..ale na nový PDAčko by se mi to hodilo ![]()
Houby na PDAčko, poctivej kačer by to investoval na založení nějakých pěkných kešek, případně vyslání nějakých trackables.
Poctivej Kačer by hlavně tu tisícovku vrátil majiteli
jasny a majitel te tisicovky by mu za tu ochotu zaplatil bezin za 15 stovek …![]()
jé vono by to šlo vlastně poslat poštou za 7 kč a 50h od noviho roku vlastne za 10 kč šupáci porád zdražujou…
musete te mě vomluvyt vratil sem se z 15ti km tůry na skialpech trochu mi to nepálí ![]()
Pošta nikdy nezdražuje, pětikorunová známka stojí pořád pět korun. ![]()
No vida, Toulovcovy maštale mooc dobře znám, jsou cca 15km vzdušnou čarou od mého trvalého bydliště a rád tam v létě jezdívám na kole i chodívám pěšky, když nejsem zrovna v Praze. Ale teď v zimě se tam opravdu nepohrnu a obdivuji daného cachera, že se na tuto multi skrz Maštale teď v zimě vypravil…
Tohle vlákno mi přijde jako ideální pro vytvoření pátracího GEOeventu :o)![]()
Co takhle se tam hromadně vypravit a prolézt to tam? Pokud by se ticka našla, společně bysme ji poslali majiteli (resp. to co z ní asi zbylo). Pokud by se nenašla, tak bysme si prostě udělali vejlet i na okolní cache 8-)B)
To je ironie, ja na Toulovcovych mastalich litr ziskal (rozumej cache #1000) a Tys ho tam ted ztratil. Ale takovej je zivot.
Ja osobne bych o ztratach pri geocachingu mohl napsat knizku… :@
jendazmelnika napsal/a:
Tohle vlákno mi přijde jako ideální pro vytvoření pátracího GEOeventu :o)
Co takhle se tam hromadně vypravit a prolézt to tam? Pokud by se ticka našla, společně bysme ji poslali majiteli (resp. to co z ní asi zbylo). Pokud by se nenašla, tak bysme si prostě udělali vejlet i na okolní cache 8-)B)
Dobrej napad,pochybuju sice ze litrik bude jeste pouzitelnej,pokud tam vubec jeste je,ale majitel by mel urcite radost z navratu jeho vytracene ticky.:DA pokud by jste nic nenasli mohli by jste se slozit na novou;)
V sobotu jsem kontroloval všechny stage a myslím že litřík má už nového majitele. Doufal jsem že bude někde u jednotlivých stages a udělám majiteli radost, ale bohužel.
Přeji všem hezký den
Dan
Cukr&Myval Team napsal/a:
Pošta nikdy nezdražuje, pětikorunová známka stojí pořád pět korun.
to sice jo, ale zdrazujou služby.. a znamka ja takovej kupon na službu a ted tech "kuponu" budes potrebovat vice:D