Pozvánka na kešky do Moravského krasu

Ahoj,
rád bych vám doporučil zajímavou oblast s krásnou přírodou,se spoustou jeskyní a skalních útvarů a samozřejmě se spousty keší, ať už zelených nebo otazníkových či mysterek. Jedná se především o okolí vesnic Ostrov u Macochy, Sloup, Šošůvka, Holštejn, Olomučany, Blansko a podobně. Jedná se například o Punkevní jeskyně, Machochu, Skalní mlýn, zřícenina hradu Holštejn, Stará i Nová Rasovna nebo třeba jeskyně Hladomorna nedaleko vesnice Holštejn, kde také můžete lovit celou řadu keší v poměrně malém okruhu.
Ne že bych této krajině chtěl dělat reklamu či něco podobnmého, to ne:) Jen se s vámi chci podělit o krásné chvíle strávené na čerstvém vzduchu. Pro ty z vás, kteří by chtěli trochu adrenalinovější keše, nebude problém si vybrat z několika dalších keší, které v Moravském krasu také naleznete.
Rozhodnutí už nechám na vás :slight_smile:

S pozdravem Ty a Já

Ano,

je tu pekne, uz jsem tu nekolikrat byl. A kdo chce tuto oblast navstivit na vic dni a spi pod stanem, tak doporucuji camp na souradnicich N49 25.372 E16 44.128. Kontakt na nej zajiste nejdete sami.

To je slušná náhoda, zrovna v neděli jsme tamtudy putovali - z pravého dolního rohu do levého horního :wink: a je tam skutečně krásně. Doporučuji.

tohle mám akorát v plánu odlovit, pomalu se tam prokousávám z Brna :slight_smile: