Pozvánka na kuličkový turnaj

Frýdek-Místek zažije 3. 9. napínavé kuličkové klání

Zajímavá soutěž proběhne v sobotu 3. 9. ve Frýdku-Místku. Od 11:00 si zájemci budou moci na vlastní kůži vyzkoušet sportovní odvětví, které poslední dobou stále více nabývá na popularitě - kuličky.

Turnaj této kategorie je poprvé v Moravskoslezském kraji.

Jaká jsou pravidla kuliček používaná na turnajích? Soutěžící jsou rozděleni do 2 kategorií podle věku - dospělí a junioři do 12 let. V každém zápase proti sobě nastupují vždy 2 hráči. Kuličky mají barevně odlišeny. Na začátku hry hází 10 kuliček ze 7,5 metru vzdálené čáry hodu, načež pokračují cvrnkáním. Cílem hry je dostat jako první všechny své kuličky do důlku.

"Na tento turnaj si mohou přijít zahrát i ti, kteří nejsou registrováni u Českého kuličkového svazu," zve na akci David Böhm z pořádajícího DDM Vratimov. "Věříme, že se zúčastní více nových hráčů, takže by každý měl v průběhu soutěže narazit sobě rovné soupeře," dodává.

Propozice turnaje včetně časového harmonogramu soutěže si můžete prohlédnout na adrese http://www.kulicky.com/propozice.php?id=230

V případě zájmu o další informace nás neváhejte kontaktovat:
Mobil: 605 863688 E-mail:[email protected]

Ve forme Eventu by to bylo pro kacery urcite zajimavejsi a pro bodik ve statistice by i sahli po nejakem tom pytliku s kulickama. :smiley:

Jo, jako event by to mohlo být zajímavé :slight_smile: Já jednou přemýšlel o tanečním eventu, ale když vidím naše kačerstvo, tak by asi valná účast nebyla :slight_smile:

Jee..škoda, že to není blíž k Brnu..

A event by se z toho udělat nemohl?

to Alfirin: Brno je kuličkama celkem nepoznamenáno, ale přijď zahraješ si, dozvíš se co a jak a sám začneš pořádat turnaje.
A blíž Brnu- vždyť je to 2,5 hoďky vlakem nebo busem- většina kuliček se hraje v Praze.
to EVENT: s Eventem nemám vůbec žádné zkušenosti, ale pokud by někdo chtěl pomoc tak klidně. Já bych přispěl svou v rámci kuliček a někdo organizací eventu.

posouvám nahoru

termín mi nesedí, ale kdyby se někdy udělal kuličkový event, tak bych si ho určitě nenechala ujít, ač jsem kuličky poprvé a naposledy hrála asi před 10 lety :wink:

posouvám nahoru

znovu vás velmi rád zvu na tento turnaj