PQ - celá Praha

Kolik PQ je vzhledem k limitu 500 potřeba na pokrytí celé Prahy resp. jak máte nasteveno PQ, tak aby pokrylo právě celou Prahu a její blízké okolí?

už nejaký pátek je limit pro PQ 1000, ale kolik je přesně potřeba na prahu to ti nepovím, neb mi právě vypršelo PM :frowning:

Díky alespoň za tu informaci o počtu 1000. To je docela pozitivní.

Muzes to udelat taky tak, ze si udelas PQ dve, kazde po 1000kusech.Jedno na tradicky a druhe na zbytek. Pak se ti tam vleze Prakticky cela, protoze na to budes mit vlastne 2000 kesi.

Zdar, cela Praha ma prave 1580 kesi. Viz. http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?country_id=56

Napad udelat si zvlast tradicky a zvlast zbytek je genialni a v praxi funguje moc dobre, DIKY

To jsem rad, ze pomohlo. Muzes to jeste vylepsit tim, ze si v PQ das jen aktivni kesky, dale jen ty ktere nejsou moje a jen ty, ktere jsem jeste nenasel. Cim vic jich najdes, tim vetsi okruh ti to potom zabere … :wink:

Tak uz jsem to mel predtim, ale ten tuning co jsi mi poradil to vylepsil k dokonalosti. Ze 4 nedokonalych PQ jsou dve a je tam vsechno. DIKY

Nejlíp je to rozdělit podle data uložení - v menu "Placed during". Když si s tím trochu pohraješ, najdeš datum, kdy se pošet keší v dané lokalitě nejvíc blížil 1000.

Podle toho do ceho to tahas…
Ja bych doporucila stahnout si celou prahu pres Geoget (nebo podobny udelatko) a PQ si dat jen kese ktere vznikly po urcitym datu… takze budes do solidniho zakladu jen pridavat nove kese.

Mne schrousta PocketDrake hoooodne WP, takze mam celou CR, a nez vyjedu stahnu pres GG update, nahraju behem 2minut do GPS a jedu…