PQ na trasu GC.com

Vytvoril jsem si na gc.com trasu a chtel k ni vytvorit PQ, ale kdyz kliknu na tlacitko "Create PQ" skoci me jen chybna stranka. Ma nekdo stejny problem?? Nebo spis reseni :slight_smile:
Pozn. Jsem PM a PQ me jdou normalne vytvaret.

Rozhodne nejsi sam, na foru GC se to podobnymi popisy hemzi, a ja sam jsem hrdym svedkem chyby v teto situaci. Podle zadne cesty mi web PQ nevytvori.

Mozna to s tim souviselo. Je asi trochu predelane zadavani cachi podle trasy, groundspeak pridal vynikajici vychytavku, kdy si lze tu trasu primo vytvorit na google mapach, vcetne pridavani prujezdnych bodu a pretahovani trasy, vidite tam zvyraznenou vzdalenost podel te trasy, kde to bude brat kese…proste paradni vychytavka!! A mimo jine se odtamtud necha naplanovana trasa ulozit jako gpx soubor.

A jeste odkaz

http://www.geocaching.com/my/userroutes.aspx

Jo, je to naprosto skvělá vychytávka, psal jsem o tom podrobnosti sem.

Ehm… Ja nikomu neberu, ze je to skvela vychytavka, ani ze je to vymazlene a ruzovoucke, o tom v tomhle vlakne debata fakt neni. Tady zminil autor fakt, ze si vychytane a vymazlene vytvori cestu a pokus o vytvoreni PQ podle jakekoliv cesty - stare i te nove - mu skonci chybou, nacez mu prizvukuju s tim, ze v tom rozhodne neni sam a podobny problem maji i dalsi uzivatele gc.com.

Takze "reklama" na novy editor cest a odkaz jsou tu vcelku zbytecne - pritomni VEDI, ze tu ta moznost je, jen rebelsky konstatuji, ze nefunguje az tak skvele, jak by se mohlo zdat… Je zrejme, ze se neco porouchalo behem uprav a pridani noveho zpusobu tvorby cest.

Přesouvám z GPS do Obecné.

prave jsem si vytvoril PQ na strankach GC.com. Vypada to, ze vse probehlo v pohode (ukonceno hlaskou "Thanks! Your query has been generated. You can preview the search on the nearest cache page."). Nicmene na mail nic nedorazilo. Je to muj prvni pokus takze se chci zeptat jak dlouho to muze trvat nez to dorazi? Vetsina mailu z GC.com dorazi hned. Je to dano velikosti .gpx souboru ze to trva tak dlouho? Diky za pripadne odpovedi :slight_smile:

a na strance seznamu PQ mas zatrzeny den? pripadne vpravo mas napsano, kdy PQ (jestli vubec) odeslo? v pripade ze jo, kontroloval jsi pro jistotu spamovy kos. jinak vetsinou to chodi hned, ale obcas se prihodi i zdrzeni.

Den jsem nezatrhnul zadny. Zvolil jsem "Run this query once then delete it" tudiz jsem se domnival ze to poslou jednou a konec. Jsou to kesky na jeden vylet, takze to nepotrebuju posilat pravidelne. Ze by tady byla chyba?

no jasne, krome toho, ze tomu sdelis, ze to ma poslat jednou, jeste musis rict kdy :slight_smile:

tak je to doma :slight_smile: diky za radu