funguje, ale nechodi tj pq s vic jak 500 neprijde emailem, ale musi se stahnout z gc.com. třeba na rychlou aktualizaci oblasti okolo bodu dobry, na pravidelne automaticke aktualizace via gsak, gg nevyuzitelne.
Funguje to ale blbe, zkousel jsem udelat dve PQ po 1000 kusech a pokazde se mi tam objevila taky nejaka deaktivovana keska v USA, prestoze jsem mel zadano ze chci jen kesky v CR a jen aktivni …
Asi se tomu jeste musi vychytat mouchy.
Tak to jsem nezkousel, ja GG nepouzivam a PQ nasosavam rovnou do GPS …
… ale jednou prijde den, kdy treba zacnu tusit k cemu je to dobry a taky zacnu GG pouzivat …
Obcas se zamyslim nad tim, jak dostat do Oregonu 300 vic jak tech 2.000 kesi ale nikdy jsem to zatim nedotahnul ke zdarnemu konci …
K tomu se da poznamenat snad jen "min psat, vic cist" - vetsina tech duvodu tady byla vysvetlena nekolikrat a ano, i omezeni na 2000 kesi v pristroji se da obejit.
hplus: netusim jestli reagujes na kapsu nebo na me, nicmene pokud se bavime o kesich - tzn. full (listing, hint, oznacovani nalezu a dalsi funkce s tim spojene), tak by me opravdu zajimalo, jak to obejdes.
Já mám celou ČR v POI, všechny keše bez rozdílu včetně disabled… a pak v gpx (Keše) mám těch 2000 aktivních v okruhu 35 km od Home. Na 99% lovení to naprosto vyhovuje. No a když jedu mimo svůj "rajon", tak tam prostě nahraju gpx z toho regionu a opět tam mám všechno.