Chystám se na delší cestu po vícero zemích s tím, že se na některých místech chvíli zdržím a pokud bude čas, tak bych se věnoval i geocachingu. Místa budou však dosti vzdálená - blíží se to řádu stovek km => definovat PQ podél trasy nepřipadá zřejmě v úvahu.
Nenapadá mě však lepší způsob jak si případné kešky připravit než, že si nadefinuji vícero PQ (podle míst, kde se zdržím), ale to mě připadá pracné.
Neporadil by mě někdo jiný způsob? Díky.
Ano, jinak to nejde. Co je na tom pracného? Můžeš si nastavit PQ na všechny keše v daných státech…
Nepochopil jsem to:
Můžeš si nastavit PQ na všechny keše v daných státech…
:(?
Většinou se všechny keše v daném státě nevejdou do několika PQ, takže taková cesta Evropou znamená nastavit několik desítek PQ, ty pak stahovat několik dní a v den odjezdu jsou stejně neaktuální…
PQ je limitovane poctom za urcite obdobie…
Da so to aj takto…
Starsi navod na dovolenku
Novsi…
http://galeria.geocaching-sk.info/uploaded/testy/Liberec-Berlin.htm
PQ jde nastavit na všechny keše v daném státě. Na stažení cele ČR potřebuješ 19 PQ… takže si můžeš nastavit PQ na celé státy kam jedeš…
Je tu někde soupis těch PQ na celé Česko? "Návod" jak je nastavit?
Viz Rozložení PQ ve sloupečku Navigace.
Když si otevres mapu s keskama na gc.com, tak mas v menu vpravo nahore moznost vytvorit si PQ. 1000 kesi pak vetsinout predstavuje oblast v okruhu alespon 20-30 km, u mensich mest i vice. Na jedno mesto/oblast ti staci jenom parkrat kliknout mysi a mas hotove PQ.