PQ-Třídění dle kraje - problém (vyřešeno)

Chtěl jsem si vygenerovat PQ pro Prahu.
Zadám stát ČR a kraj Hlavní město Praha. Problém je v tom, že mi to vrací jen tradičky, ikdyž mám zaškrkané takřka všechny typy. Mohl by to někdo otestovat, jestli to nedělá jen u mě?(čili je to mezi židlí a počítačem).
Pokud si zadám nějaký bod v Praze, najde to všechny.

Sype to vsechny typy

díky za odpověď
Já sem z toho Janek…Před chvilkou jsem si otevřel tu pocket query a opravdu tam najednou byly všechny…chvilku jsem s tím trdloval a pořád to zobrazovalo všechny a nyní tam mám zas jen tradičky.
Je při generování pq krajů podmínkou vyplnit kolonku From origin???

Hmm…tak jsem zjistil, že pokud dám vyhledat 500 a méně keší, zobrazí se mi opravdu jen tradičky. Při 1000 keší v pq mi to zobrazí všechny krom wherigo…se to chová nějak divně

Podle mě to v tomto případě sype kešky setříděné podle typu … no a protože je v Praze víc tradiček než 500 a začíná to zrovna tradičkama, tak tam nic jiného nevidíš. Wheriga chybí v 1000 ze stejného důvodu, protože jsou asi až na konci, nad povoleným množstvím kešek.
PS: Docela dlouho mi trvalo, než jsem našel tu volbu Hlavní město Praha :smiley:

Takže pokud tomu dobře rozumím, v případě tohoto třídění to veme nejprve tradičky, pak multiny atd… atd… takže když nějaký typ dosáhne limitu počtu keší, mají ostatní typy smůlu…
No to je celkem chatrné :slight_smile:
takže pokud si chci udělat taký nějaký mix keší, tak buď více pq různých typů.
A nebo si udělat pq Prahy od nějakého bodu a okruh kolem něj. To by mělo udělat mix ne?

No samozřejmě, pokud uděláš kolečko kolem nějakého bodu, tak ti to vybere všechny kešky bez ohledu na typ. U toho kraje je to jasné, tam vlastně nikdo neví, jak by to mělo být a tak je to srovnané zrovna takhle.

Ok. Bál jsem se, že je někde ve mě nebo v Groundspeaku chyba. Očividně to je vlastnost. Dík za péči :slight_smile:
Zámek