PQ vygenerování keší pro statistiku

Ahoj všem,

PM členství máme teprve chvíli a poprvé se snažíme vygenerovat PQ pro statistiku (nalezené, založené keše), při nastavení shora:
Tue
600 caches (máme nalezeno 594 )
Any type
Any container
That I have found/I own
From origin My home location
Within a radius of 3000 mi

Jednoduše řečeno, kromě důležitých údajů žádné konkrétní typy nenastavujeme. Přesto po vygenerování hlásí PQ s NULA keší. Zkoušeli jsme to několikrát, hledat radu na internetu, ale nic. Při generování keší do GPS (kešky, které jsme nenašli) nemáme problém. Nevíte někdo, prosím Vás, v čem děláme chybu? Děkujeme všem za radu. MOŠT

Odpověď je jednoduchá - vrací to počet kešek, které jsi založil A ZAROVEN zalogoval. Což je asi nula, pokud neloguješ FI na vlastních. Musíš to udělt nadvakrát…

Na stránce Mé Pocket Query je část My Finds. V ní klikni na Add to Queue a máš hotovo…
EDIT: Pardon. špatně jsem četl…nebudou tam založené.

Vlastní nálezy dostaneš nejjednodušeji nikoli přes nastavování PQ, ale skoro dole na téže stránce v části My finds po zmáčknutí tlačítka Add to Queue

PQ s nalezenými keškami (nevím jestli tam jsou i založené) stáhneš pod My Finds a Add to queue

děkujeme za odpovědi…jdeme to vyzkoušet

the_most se zeptal na něco, co taky řeším už hodně dlouho, ale tohoto tlačítka jsem si nevšimnul :slight_smile: