PQ vygenerovani

Nevygeneroval by mi nnejaky PM pq v okolí vesnice: Plešnice??? Jedeme tam na dovolenou a GCzII mi bere pouze oficialne generovane. Díky. Nebo prosím poradte jak dostat kese i s listingem do GCzII

Posli kod kese od ktere chces hledat, jaky druhy kesi a jaky polomer a neni problem.

Od kese GC1E64D - Jenom Tradiční - Nejlépe v okruku tak 25km.

Moc díky

Já jsem sice GCzII zkoušel jsen párkrát, ale co se pamatuji, tak tam byla možnost zadat souřadnice a našlo to keše v blízkosti souřadnic a vyfiltrovat jen tradiční jde také.
Takže stačí se připojit na net a stahovat. PQ netřeba.

Lze tam i importovot. Nemam neomezeny datovy tarif;)

Ja toto resim tak, ze si pripojim pda k wifi netu doma popr. k ntb kabelem a nataham to pres nej (dam vybrane kese do oblibenych, a pak stahnu data pro vse ve Favorites) … ale toto je mirne OT odpoved, pac ty chces GPX.

Podpora neofic. GPX by se mi take libila…

To jsem ani nemyslel, že bys to tahal vzduchem :slight_smile: Já bych se připojil kabelem k PC a kdybych neměl kabel, tak bych se přicucnul na cizí wifi (třeba v KFC).

Na konci sveta v Rakovníku nemame KFC:) Ne do je na dlouho.

Kam to chces poslat? :slight_smile:

Pokud to jde tak nejlépe na email: [email protected]
Moc díky

Tak mas to tam.

Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky a ještě jednou Díky

To byl jen příklad wifi zdarma. Dokonce i v Rakovníku nějaké to wifi bude :slight_smile:
No nic, jen jsem navrhoval další možnosti pro případ, že by nebyl po ruce žádný hodný lukabike.com :slight_smile: