Nevygeneroval by mi nnejaky PM pq v okolí vesnice: Plešnice??? Jedeme tam na dovolenou a GCzII mi bere pouze oficialne generovane. Díky. Nebo prosím poradte jak dostat kese i s listingem do GCzII
Posli kod kese od ktere chces hledat, jaky druhy kesi a jaky polomer a neni problem.
Od kese GC1E64D - Jenom Tradiční - Nejlépe v okruku tak 25km.
Moc díky
Já jsem sice GCzII zkoušel jsen párkrát, ale co se pamatuji, tak tam byla možnost zadat souřadnice a našlo to keše v blízkosti souřadnic a vyfiltrovat jen tradiční jde také.
Takže stačí se připojit na net a stahovat. PQ netřeba.
Lze tam i importovot. Nemam neomezeny datovy tarif;)
Ja toto resim tak, ze si pripojim pda k wifi netu doma popr. k ntb kabelem a nataham to pres nej (dam vybrane kese do oblibenych, a pak stahnu data pro vse ve Favorites) … ale toto je mirne OT odpoved, pac ty chces GPX.
Podpora neofic. GPX by se mi take libila…
To jsem ani nemyslel, že bys to tahal vzduchem
Já bych se připojil kabelem k PC a kdybych neměl kabel, tak bych se přicucnul na cizí wifi (třeba v KFC).
Na konci sveta v Rakovníku nemame KFC:) Ne do je na dlouho.
Kam to chces poslat? ![]()
Pokud to jde tak nejlépe na email: [email protected]
Moc díky
Tak mas to tam.
Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky Díky a ještě jednou Díky
To byl jen příklad wifi zdarma. Dokonce i v Rakovníku nějaké to wifi bude ![]()
No nic, jen jsem navrhoval další možnosti pro případ, že by nebyl po ruce žádný hodný lukabike.com ![]()