Respektive mi prijde email jen s textem, ze PQ je vygenerovane na strankach a odkaz i kdyz mam nastaveno preposilani na mail. Zaclo to delat az ted, kdyz se rozsirili pocet moznych kesi v jednom PQ na 1000. Nevite co to je za novoty?
ted už se PQ neposílají na mail, ted se stahují přímo na stránkách pocket query na gc.com
PQ<=500 keší se posílají stejně jako dříve jako příloha mailu.
PQ>500 keší se posílá jen upozornění.
Dodatek: MyFinds PQ nechodí nikdy jako příloha, jen mail s upozorněním.
jo to mi doslo, ze to asi takhle zavedli, ale trochu to komplikuje aktualizaci v GG:( Beru, ze to je asi zvyseni bezpecnosti proti preposilani, ale zatim mi to prijde jako zmena k horsimu:(
tak aspon ze tak. Diky
jen teda…včera jsem si dělala PQ nálezů (něco přes dvě stě) a taky se mi na mail neposlaly a musela jsem si je stáhnout na gc.com…tak nevím…?
Poslední verze GJ už umí stahovat PQ přímo z webu GC.COM a importovat je do GG ![]()
Nejsem si jistá, ale mám pocit, že je to dáno velikostí PQ.
MyFinds PQ nechodí nikdy jako příloha, jen mail s odkazem na stránku (ani ne na konkrétní soubor). Pardon, to jsem při výčtu zapomněl napsat …
Hm, me nejak prestaly chodit i ty PQ do peti set kousku ![]()
Me chodí… ale je to tak nějak celý divný. Ještě že GJ to už zvládá a je klid.
Jestli se odesle na mail, nebo prijde jen upozorneni nezavisi jen na poctu cache, ale taky na velikosti vysledneho souboru.
Nad 1M se neposila, a prijde jen odkaz.
mě MyFinds PQ vždycky chodí na email…nebo to je nějaká novinka, že nechodí?
prestante tu basnit o svych domnenkach, a radeji se podivejte na release-notes primo od Groundspeaku:
PQs requesting between 501-1000 caches will be available as a file download only, although we will still notify you by email when it is ready
PQs with less than 501 caches will be emailed as attachments and available as a file download
PQs will remain available for download a maximum of 7 days from the date it was generated
My Finds PQs are no longer sent as email attachments, but will be available as a file download
Tedy jestli je PQ poslano na mail, ci je k dospozici jen ke stazeni, nezalezi nijak na fyzicke velikosti, ale na poctu kesi. A MyFinds se uz neposila na mail nikdy.
Ostatne osik to tu uz psal. ![]()
Pardon. :o