Prague geocoin 2007

len strucne oznamenie, so southbayday sme zahajili prace na Prague Geocoin 2007 - minca bude asi hotova plus minus v prvych mesiacoch roka 2007.

Super, hlásím předběžně zájem o 2 kusy:-)

no zaujem nehlaste, je to este daleko, bude potom oficialne objednavanie. Inac na jednej strane bude prazsky Golem, na druhej Hradcany.

Hmm… stary prazsky coin je uz predpokladam nezohnatelny?

mam este 4-5 ks, z toho 2 LE (limited edition - strieborne), ale nie su na predaj, len na vymenu za ine geocoiny, ktore este nemam. Ak nieco zaujimave mas, rad vymenim :slight_smile:

Sranda, akurat dneska ma kontaktoval jeden Svajciar, ku ktoremu sa <a href="Geocaching > Trackable Items > Trackable Item Details>moj Prague 2006 geocoin dostal.

Ohromne sa mu paci a pytal sa, kde by ho este mohol zohnat - odkazal som ho na teba, Saman. No ako pozeram na jeho profil, zrejme nebude mat nic cenneho na vymenu::)) Jedinezeby dake Rolexky:))

nie nie zdanie klame, mal Swiss Geocoin a Compass Rose 2006, uz sa stahuju ku mne :slight_smile: Diky za kontakt :slight_smile:

Jo, kdyby tak byla Prager Leben / Egon Bondy Edition (A nade mnou Hradcana / ty tvorej panorama), tak bych si taky jednu objednal. Treba se za par let dockam.

Mimochodem, existuje neco jako SLOVENSKEJ GEOCOIN ???

ano nedavno som po dlhych nikam neveducich diskusiach nakopol sukmenovcov k tomu, aby sa do toho pustili, a myslim, ze bude skvely, tu je link na diskusiu:
http://www.geocaching.sk/diskusia.php?mtheme=5&theme=688&PHPSESSID=462823f3535ec38268640443f5ce6373

dnes mi prisla na schvalenie prva varianta designu mince, mal som k tomu par pripomienok, ktore sa zapracuju, ale myslim, ze minca bude nadherna :)))

Moc se neteste, podle zakulisnich informaci na ni opet nebude Bondy.

Marku, Zbynek Fiser je Bratislavcan :slight_smile:

A neni Bondy spis Presburcan? :slight_smile:

Obyvatel Presporku musi mat minimalne rodicov a starych rodicov, ktori su tam uz teda 2 generacie (napr. ako ja :), ostatni su Bratislavcania - a Bondy je ruda naplavenina :slight_smile: