Ahojte spolu so southbayday pracujeme na Prazskom geocoine, koncom tohto tyzdna bude zahajene predavanie v celosvetovom meritku, takze som vyjednal, ze spustim objednavanie v Cechach skor, aby sa uslo aj na ceskych (a slovenskych geocacherov.
Cena je 205,- Kc za jednu + postovne a obalka (17 + 9). Minca bude mat svoju vlastnu ikonku na gc.com. Posielat to budem z Ciech koncom unora.
Pozor, na stranke je chyba v napise na minci (V Plaze miesto Praze, bude to opravene). Kto ma o mincu zaujem, poslite mail na adresu [email protected], kde specifikujete meno, postovu adresu a pocet minci, o ktore mate zaujem. Objednavanie konci v stredu 25.1. vecer, vo stvrtok posielam mail s celkovou objednavkou. Raz, dva, tri, start :)))
Mince je pekna a s netradicnim pohledem na Karluv most. (Zpravidla je davan do obehu pohled na druhou stranu i s Hradcanama). Moc hezky je motiv orloje. Samane povedlo se !!
ako spravne Mion podotkol v maily, ten most je farebne trosku gycovy, aj ked pohlad je to naozaj nie celkom tradicny. Ja som pri vymyslani dodal len, co bude na strane A a B + text, a poslal fotky na podklady, vytvarne prevedenie ma na starosti este treti clovek, Jamie.
BTW ikonka bude na motivy orloja.
Este ma napadlo, ze pre prazakov, moze odpadnut postovne, mozeme urobit prevzatie minci na evente alebo na nejakom neformalnom pive.
btw pre Toma Klicnika - Brno moze mat tiez svoju mincu, staci si ju vytvorit :)))
Sorry ze odpovedam takto, z toho quicku je reply nejaky pomaly.
Pri trosce dobre vule by se dala geojesterka povazovat za brnenskeho draka:)
Ale vazne, coin s kolem a drakem by moh byt taky pekny. Jen jestli pro nej uz nazrala doba.
Na okraj - v popisu je veta, ze ikonka bude zalozena na obrazku “atomic clock”, tedy atomovych hodin. nemel tam byt spis ten “astronomical clock”, teda orloj? :]]