Prague Geocoins - objednavanie

Ahojte spolu so southbayday pracujeme na Prazskom geocoine, koncom tohto tyzdna bude zahajene predavanie v celosvetovom meritku, takze som vyjednal, ze spustim objednavanie v Cechach skor, aby sa uslo aj na ceskych (a slovenskych :slight_smile: geocacherov.

Stranku mince najdete tu: tu.

Cena je 205,- Kc za jednu + postovne a obalka (17 + 9). Minca bude mat svoju vlastnu ikonku na gc.com. Posielat to budem z Ciech koncom unora.

Pozor, na stranke je chyba v napise na minci (V Plaze miesto Praze, bude to opravene). Kto ma o mincu zaujem, poslite mail na adresu [email protected], kde specifikujete meno, postovu adresu a pocet minci, o ktore mate zaujem. Objednavanie konci v stredu 25.1. vecer, vo stvrtok posielam mail s celkovou objednavkou. Raz, dva, tri, start :)))

uvedena cena postovneho sa tyka posielania do Ciech, na Slovensko to bude drahsie, pripadne to vymyslim tak, aby sa to posielalo z Bratislavy.

Mince je pekna a s netradicnim pohledem na Karluv most. (Zpravidla je davan do obehu pohled na druhou stranu i s Hradcanama). Moc hezky je motiv orloje. Samane povedlo se !!

uz jsem objednal:) ten orloj ve vazne dobrej

ako spravne Mion podotkol v maily, ten most je farebne trosku gycovy, aj ked pohlad je to naozaj nie celkom tradicny. Ja som pri vymyslani dodal len, co bude na strane A a B + text, a poslal fotky na podklady, vytvarne prevedenie ma na starosti este treti clovek, Jamie.
BTW ikonka bude na motivy orloja.
Este ma napadlo, ze pre prazakov, moze odpadnut postovne, mozeme urobit prevzatie minci na evente alebo na nejakom neformalnom pive.
btw pre Toma Klicnika - Brno moze mat tiez svoju mincu, staci si ju vytvorit :)))
Sorry ze odpovedam takto, z toho quicku je reply nejaky pomaly.

Už se těším, právě jsem 2 objednal… :slight_smile:

No už aby to někdo udělal :wink:

(Aby nevznikla mýlka, taky jsem si několik pražských mincí objednal :wink:

Pri trosce dobre vule by se dala geojesterka povazovat za brnenskeho draka:)
Ale vazne, coin s kolem a drakem by moh byt taky pekny. Jen jestli pro nej uz nazrala doba.

Taky jsem 2 ks objednal. Libi se mi.

No možná ještě ne. Vypadá to, že tu teď bude překojnováno :wink:

Teď budeme nějakou dobu všude “zakopávat” o lvy a orloje, možná tak za rok, za dva.

Stejně by mě zajímalo, na kolik taková edice geocionů přijde, resp. (tu cenu si dovedu odhadnout z ceny stávajícího) jaké je minimální množství.

Nestálo by za to zkusit nabídnout i ostatní geocoiny z jejich nabídky?

1000 ks
casem by se to dalo udelat, ono to asi vyjde na 60 000 ± cela serie. Ale jak rikas, zacina byt precoinovano.

tu sumu jsem placl jen tak od boku, pokud je zavadejici, omlouvam se

Moc pekny, taky jsem objednal.

Diky

Zase se třeba rozjede nová speciální statistika: kolik kdo našel českých lvů, finských koček nebo (časem) brněnských ještěrek :-)))

Taky se nám moc líbí, jeden kousek pro nás je tedy objednán. Dík za nabídku.

Na okraj - v popisu je veta, ze ikonka bude zalozena na obrazku “atomic clock”, tedy atomovych hodin. nemel tam byt spis ten “astronomical clock”, teda orloj? :]]

hej uz to riesime, ale aj tak diky za upozornenie

Tak jsem neodolal a taky si jednu objednal, je opravdu povedená!