Hledam spolecnost na dlouhou prochazku po hostivarskem lesoparku pri plneni wiga Zatraceny mudla: [cache]GC2576D[/cache]…
Dle popisu to bude preci jen na dlouho (cituji autora: "7.5 km Hostivarským parkem po známých místech. Pocítejte pres dve hodiny. ")
Kdyby mel nekdo zajem se pridat urcite napiste.. budu rad
nooo uplne nejlepsi by bylo v pondeli, nebo nedeli ale vzhledem k tomu ze topic se jmenuje 27-30 tak ta nedele je asi passe takze pondeli by bylo nejidealnejsi..
dovolenou mam take a rad bych vyrazil ven.. xD nejlepe na Cernohorsky express
I v zimě je tam hezky. Ovšem jaro je jaro.
Od druhé stage ke třetí nedoporučuji v zimě za šipkou.
Zóny jsou dost velké, není nutné chodit až ke každé keši. To zdůrazňuji hlavně kvůli první a čtvrté stage (start ani návraty nepočítám) a spíš jako prevenci před devastací terénu, než co jiného.
Hodinu na Bobíka? Není to trochu moc?
Co si tak pamatuji, někdo v logu psal celkový čas i pod dvě hodiny. Ty dvě hodiny jsme to (i s Bobíkem) šli my - čas i kilometry jsem odečetl ze stopy v Oregonu.
Tak hodně štěstí a zábavy!
Jo… nebudu na telefonu, takže doporučuji víc playerů …
Ha na toho Bobíka si pamatuju…to jsem měl chuť ownera nadálku zakousnout :o)))
A v zimně na sněhu to bude fakt zážitek :o)))
Safra mít to blíž, tak se půjdu podívat :o)))
Už jsem tam jednou byla a bohužel mám to padalo, klidně vyrazím s váma a myslím že i jeden kačer (hohac) by šel taky. Pokud někde nebudu tak se přidám, když to mám kousek za barákem
Jo to bude fuška..zvlášť ve sněhu jestli ještě bude. Bobík je pěkná bestie..
V zimě to bude dost makačka, zvlášť jeden úsek, ale proč se trochu nevyběhat po Vánocích, že..
Btw mi jeli na Oregonu 550 a žádný problém, na jeden zátah.
donese , prave tu rolbu tsss… kdyby byla v zime nedostupna je tam preskrtnuta vlocka a na slapech jsme uz zjistili ze ani to nestaci aby nas to odradilo proste je tam kes, tak hrabu… xD po nalezeni zarovnam … xD a je to…