Praha 27 - 30.12.2010 (Zatraceny Mudla)

Hledam spolecnost na dlouhou prochazku po hostivarskem lesoparku pri plneni wiga Zatraceny mudla: [cache]GC2576D[/cache]…
Dle popisu to bude preci jen na dlouho :slight_smile: (cituji autora: "7.5 km Hostivarským parkem po známých místech. Pocítejte pres dve hodiny. ")

Kdyby mel nekdo zajem se pridat urcite napiste.. budu rad :slight_smile:

Pokud by jsi šel někdy navečer, řekněme kolem šesté večer, tak bych se přidal, na dnu prakticky nezáleží.

neni problem :wink: dalsich kesi je tam kolem a kolem spousta… :wink: takze o zabavu bude postarano.. da ty dalsi kesule ale doporucuju lopaticku xD

Já si počkám na jaro, to tam je krásně :slight_smile:

nooo uplne nejlepsi by bylo v pondeli, nebo nedeli ale vzhledem k tomu ze topic se jmenuje 27-30 :smiley: tak ta nedele je asi passe :smiley: takze pondeli by bylo nejidealnejsi..
dovolenou mam take a rad bych vyrazil ven.. xD nejlepe na Cernohorsky express :smiley:

Zatraceny mudla po tme v snehu? :slight_smile:

A proc ne??? :smiley: .
Atributy nerikaji nic o tom ze by to ve snehu a po tme neslo… tak nevim v cem je problem.. xD

Já bych se taky přidal

A za dvě hodiny? Jen hodinu budete chytat Bobíka.:smiley:

Jinak samozřejmě přeju dobrý lov.

citoval jsem autora…

@vlkys, oki pocitam s tebou

I v zimě je tam hezky. Ovšem jaro je jaro.
Od druhé stage ke třetí nedoporučuji v zimě za šipkou.
Zóny jsou dost velké, není nutné chodit až ke každé keši. To zdůrazňuji hlavně kvůli první a čtvrté stage (start ani návraty nepočítám) a spíš jako prevenci před devastací terénu, než co jiného.
Hodinu na Bobíka? Není to trochu moc?
Co si tak pamatuji, někdo v logu psal celkový čas i pod dvě hodiny. Ty dvě hodiny jsme to (i s Bobíkem) šli my - čas i kilometry jsem odečetl ze stopy v Oregonu.
Tak hodně štěstí :slight_smile: a zábavy! :smiley:

Jo… nebudu na telefonu, takže doporučuji víc playerů … :wink:

Ha na toho Bobíka si pamatuju…to jsem měl chuť ownera nadálku zakousnout :o)))
A v zimně na sněhu to bude fakt zážitek :o)))
Safra mít to blíž, tak se půjdu podívat :o)))

tak uvidime.. pokud si je ale bude chtit nekdo odlovit bude muset az k ni… kazdopadne diky moc…

Už jsem tam jednou byla a bohužel mám to padalo, klidně vyrazím s váma a myslím že i jeden kačer (hohac) by šel taky. Pokud někde nebudu tak se přidám, když to mám kousek za barákem :slight_smile:

vy ste to jeli na cem?

Jo to bude fuška..zvlášť ve sněhu jestli ještě bude. Bobík je pěkná bestie.. :smiley:
V zimě to bude dost makačka, zvlášť jeden úsek, ale proč se trochu nevyběhat po Vánocích, že.. :slight_smile:

Btw mi jeli na Oregonu 550 a žádný problém, na jeden zátah.

nenecham se odradit… bobika chytim i kdyby ze me mel bejt snehulak :smiley:

jasňačka, jdu do toho :-). btw na HTC mi to nějak nechtělo najet, ale třeba se to už umoudří :o)

A rolbu na finalku si nezabudnite ;).

… teda ale sme hnusni, zli, skaredi. Jezisko nam za trest urcite nic nedonesie. :o

donese , prave tu rolbu :smiley: tsss… kdyby byla v zime nedostupna je tam preskrtnuta vlocka a na slapech jsme uz zjistili ze ani to nestaci aby nas to odradilo :smiley: proste je tam kes, tak hrabu… xD po nalezeni zarovnam … xD a je to…