Minulý týden jsem měl nějaké vyřizování v Chomutově. Chtěl jsem spojit příjemné s užitečným a nachystal si pár kešek. Jenže z užitečného sešlo, nikam jsem nejel. Ale když už jsem se dělal s přípravou, nechce se mi ji jen tak hodit do koše. Proto:
Nevyrazil by tuhle sobotu taky někdo směr Chomutov? Geovozidlo mám a v něm 3 volná místa (nebo 4, pokud se chcete mačkat ;)). Zatím mám nachystáno cca 15 ks kešek, většinou tradičky, mám i několik vyluštěných mysterek (ve městě, v okolí, něco cestou). Rozšíření počtu se nebráním. Odjezd bych viděl třeba v 9h, návrat nejpozději do 17h. Vyjíždím z Libuše. Nějakým příspěvkem na cestu nepohrdnu ![]()
Ahoj, premyslim o tom, psal jsem kamaradi a pokud to vyjde, obsadili bychom ti cele auto ![]()
tedy za predpokladu, ze bys jel na chomutov pres kladno ![]()
Kladno je skoro při cestě, takže není problém si udělat menší odbočku. Dej pak vědět, jak jste se rozhodli ![]()
Ahoj, tak zatim jsme dva, co by jeli. Jeste resime dalsi cleny, ale se dvema lidmi jiz muzes pocitat. Napis, jak a pres co ti mam poslat cislo, abychom se domluvili blize (zda SZ, nebo pres profil na gc.com) a pak bychom mohli i poresit, co ze vlastne chces lovit , mozna budu mit po ceste take neco ![]()
Muzes poslat SZ. Jinak napsal jsem ti na icq, pres to to bude asi sviznejsi domluva.