majitelum kesi v praze pocernicich, vinori a hloubetine doporucuji navstivit kese a checknout, zda-li maji v notyyskach log od geopavel1.
tato osoba zvladla za jeden den, konkretne 21.unora 2011, najit 28 prevazne dosti obtiznych kesi. v pripade mych dvou vsak v logbooku neexistuje zapis a proto log z gc.com mazu.
smazal bych mu to vsechno, pac je vic nez jasne, ze nebyl nejspis ani na jedne, jen zkousi, zda mu to projde. A nebo bych se na neho uplne vykaslal, pac mu asi nedochazi, ze za ty body nic neziska. Podvodnym logem skodi jen sobe. Asi nepochopil o cem gc je.
Hmm, tohle všechno stihnout za den… Zřejmě čerstvý absolvent [cache]GC21EWC[/cache].
Kolem finálky Metra B se možná v pristich dvou tydnech vyskytnu. Jestli si dobře pamatuju a jestli je pořád tam, co bývala kdysi, je tedy možné, že bych zkouknul a dal Šolimovi vědět.
Máte někdo nějaké vysvětlení pro to, proč to dělá. Vždyť z toho nemůže mít radost, jen tak si sednout a zalogovat si keše, které nenašel. Opravdu tomu nerozumím.
a co nam vsem do toho je? autori kesi maj pravo ty logy mazat, tak at to delaj,. jakakoliv dalsi debata na tohle tema (a to plati i pro vsechny podobny thready v minulosti i pro ty budouci) je naprosto zbytecna
Nevím, proč se to pořád tady řeší, varuje se před nějakým podvodníkem či co… Pokud jsem majitel a jsem z toho rozčarován, mám právo log smazat a hotovo. Proč to tady rozmazávat… Pokud jsem hráč co si loguje falešné logy a nikde nebyl, tak si hraju na statistiky (celý život si měříme pindíky), nemám ten zážitek ze hry, ale co… Já jsem ten chudák a do toho mi fakt nic není.
Je to jen a jen rozhodnutí hráče, zda chce žít chudý život na zážitky, ale být dobrý ve statistikách ( je to jako s tou SPZ na autě… mám stejné auto za několik mega jako soused, on má SPZ 1A1 1111 a já bohužel jen 1S4 3497.. Je to chudák a chudák zůstane. Mám se kvůli takovým falešným logům rozčilovat? Ne. Nechci. Rohlík zítra ráno nebude levnější a Garmin svoje mapy nedá free… B) Užívejme si tu hru a nenechme si ji kazit..