Čau, prosím nějakého premiáka, jestli by mi nemohl vygenerovat soubor gpx s keškami po celé Praze.. stačí mi tradičky.. díky, pepik33 ![]()
Vygenerovat můžu, ale co pak… nenechal jsi tu žádný kontakt na sebe, nejlépe mail na zaslání:)
[email protected] … toto jsem zapomněl napsat, omlouvám se..
Ok…
Last Generated 06/30/2011:
X
(Nechám to tam do rána…)
Jsem PM, takže si PQ mohu vygenerovat - ouha ale prosím o rady.
Maximální počet Cachí je 2000, třeba v případě Prahy jich je více. nu, ovšemže si jich mohu vygenerovat více. ALE … třeba to jde nějak jednodušeji.
jak genereujete PQ oblastí, kde je více než 2000 keší???
Já mám Prahu ve 2 PQ.. Jednu na Tradičky, druhou na zbytek. Nestahuju si Eventy atd a moje a nalezené.
Maximální počet je 1000 keší / Pocket Query.
Nejsnadnější mi přijde rozdělit PQ podle data založení keše.
jj .. pardon ano 1000 keší. Ano .. tradičky + zbytek vydje. Díky…
Snow.: tak nejak doufam, ze si tam nedaval PMO. Preci jenom sirit to takhle verejne neni moc koser.
Jednoznačná nevýhoda těchto hromandě vygenerovaných souborů je v tom, že se ti tam, pokud neprovedeš další úpravy v jiném programu, budou motat i keše,které máš již odlovené..
A na druhou stranu, pokud již používáš jiné soft. vybavení, tak si nakonec poradíš i se získáním primárních dat jinak než takto ![]()
vzit Geoget, nahrnout si tam vlastni nalezy a tahle GPXka, a pak to cele vyexportovat do GPS… a neni problem, je ti uplne jedno, od koho ta data pochaze. A je po problemu. Ostatne od toho ty managery kesek mame!
Cau myslis ze bych te taky mohl poprosit a vygenerovani Prahy?
nejlepe jak rikas 1) tradicky 2) ostatni (eventy taky nepotrebuju)
kdyby to slo bylo by to super
kontakt na me [email protected]