Praha: Hledám kačerku pro lov i pro život ;-)

Ahoj, jsem nový v lovu kešek, zatím mám odlovených 5 co mě vzal kamarád. Docela se mi to líbí a rád bych šel po Praze nebo i mimo lovit s nějakou kačerkou, která také začíná nebo je i zkušená. Tak si myslím, že je to i dobrý způsob se seznámit :wink: Na termínu se domluvíme.
Michal

Volnejch kacerek re tuze malo :slight_smile:

aspon u nas v Brne…

Nejen v Brne…Vetsinou jsme zadaný (žádaný taky, ale je nas holt malo..)

tak jako tebe vzal nějaký kamarád, tak vem nějakou kamarádku na kešky a doufej že ji to bude bavit .. pokud trváš na tom že chceš lovit s kačerkou .. na život to asi nebude, ale nikdy nevíš :smiley:

Na první tradici,
sbalil jsem samici,
na první ertkeši,
slintá mi na uši,
na prvnim wherigu,
slíká mě odspodu,
na první multině,
vrní mi na klíně,
po první mystery,
chtěla to v posteli,
na prvním eventu,
jsem ju vyměnil za Frantu.

hauskaa: husty!!! :DB)

Tyto úvahy mi připomínají rozhovor Gimliho s Aragornem na téma, zda existují trpaslice. :smiley:

Gimli: It’s true you don’t see many dwarf women. And in fact, they are so alike in voice and appearance, that they are often mistaken for dwarf men.
Aragorn: [whispering] It’s the beards.
Gimli: And this in turn has given rise to the belief that there are no dwarf women, and that dwarves just spring out of holes in the ground!
[Eowyn laughs]
Gimli: Which is, of course, ridiculous.

No pán asi čekal něco takového: http://www.youtube.com/watch?v=aOfhlYIRCXM:smiley:

:)) jeje my jsme pár a lovime jedine spolu. Držíme palce

já, jakožto samička, se klidně někdy přidám k někomu na výpravu (tj. ne do života :smiley: ), ale neslibuju zázraky, páč jsem prej taky poloviční chlap (holt chodím po keškách a ne po krámech :stuck_out_tongue: ).
kešek už jsem pár viděla na cestách s ostatními, ale už mě nebavilo, že si kamsi připisují i moje zásluhy, tak jsem si založila svůj účet a budu si hrabat jenom na svoji hromádku :@:smiley:
a ještě detail pro případné zapřísáhlé odpůrce - všude s sebou tahám geopsa.

Je to asi podobné jako hledat na filozofické fakultě partnera :).
Ale neházela bych flintu do žita, třeba se nějaká najde.

Zkus na to založit keš - pro nezadané kačerky v příslušném věku, pro uznání logu nutno přiložit foto, míry a typ navigace :smiley:

V Pha v Sarce je seznamovaci kes;-)

Ovsem nevim,jak tam vypada nabidka:-))) ale proc to nezkusit.

A "nejlepší" je pak společná kombinace (GC+FF), to je už tuplem v háji. B)

[cache]GC1460J[/cache] Prague Partner Exchange
[cache]GC2YWEK[/cache] Seznamka - tady už máte daný i čas rande, jen si ho musíte vyluštit

Téměř brněnská kačerka před třicítkou cítící se na dvaadvacet, milující multiny, nesnášející městská tradiční mikra bez nápadu, hledá pro celoživotní lov partnera… :smiley: Dobrý, ne? :wink:

Jako myslíš hledat kačera, na Filozofické fakultě? - tak to je jako hledat bílou vránu, ne?

Ale za kačerky s Fildou se hrdě hlásím. :slight_smile:

Přesně. A když se takoví najdou, tak už jsou zadaní.

btw. K FF se také hrdě hlásím. :slight_smile:

Koukám, škoda, že nejsem z Prahy nebo Brna, vypadá to, že tam se ještě nějaké nezadané kačerky najdou :slight_smile:

jj, seznamovaci keska je v Sarce, kousek od koupaliste, prijemna prochazka.
s pritelkyni taky spolecne lovime, i kdyz teda je pohled, kdyz hleda kesku, kterou mam odlovenou a trapi se