Ahoj, jsem nový v lovu kešek, zatím mám odlovených 5 co mě vzal kamarád. Docela se mi to líbí a rád bych šel po Praze nebo i mimo lovit s nějakou kačerkou, která také začíná nebo je i zkušená. Tak si myslím, že je to i dobrý způsob se seznámit Na termínu se domluvíme.
Michal
tak jako tebe vzal nějaký kamarád, tak vem nějakou kamarádku na kešky a doufej že ji to bude bavit .. pokud trváš na tom že chceš lovit s kačerkou .. na život to asi nebude, ale nikdy nevíš
Na první tradici,
sbalil jsem samici,
na první ertkeši,
slintá mi na uši,
na prvnim wherigu,
slíká mě odspodu,
na první multině,
vrní mi na klíně,
po první mystery,
chtěla to v posteli,
na prvním eventu,
jsem ju vyměnil za Frantu.
Tyto úvahy mi připomínají rozhovor Gimliho s Aragornem na téma, zda existují trpaslice.
Gimli: It’s true you don’t see many dwarf women. And in fact, they are so alike in voice and appearance, that they are often mistaken for dwarf men.
Aragorn: [whispering] It’s the beards.
Gimli: And this in turn has given rise to the belief that there are no dwarf women, and that dwarves just spring out of holes in the ground!
[Eowyn laughs]
Gimli: Which is, of course, ridiculous.
já, jakožto samička, se klidně někdy přidám k někomu na výpravu (tj. ne do života ), ale neslibuju zázraky, páč jsem prej taky poloviční chlap (holt chodím po keškách a ne po krámech ).
kešek už jsem pár viděla na cestách s ostatními, ale už mě nebavilo, že si kamsi připisují i moje zásluhy, tak jsem si založila svůj účet a budu si hrabat jenom na svoji hromádku :@
a ještě detail pro případné zapřísáhlé odpůrce - všude s sebou tahám geopsa.
Téměř brněnská kačerka před třicítkou cítící se na dvaadvacet, milující multiny, nesnášející městská tradiční mikra bez nápadu, hledá pro celoživotní lov partnera… Dobrý, ne?
jj, seznamovaci keska je v Sarce, kousek od koupaliste, prijemna prochazka.
s pritelkyni taky spolecne lovime, i kdyz teda je pohled, kdyz hleda kesku, kterou mam odlovenou a trapi se