Praha-Jihlava-Praha 30.10.

Ahoj v sobotu (30.10.) jedu kvůli škole do Jihlavy a mám 3-4 volná místa v autě. Takže pokud by si někdo chtěl odlovit pár kešek v Jihlavě nebo si jen udělat výlet, tak napište, můžu udělat odvoz tam i zpět.

"Organizační" věci:
Odjezd: nejpozději 9:30 z Prahy (konkrétně Vršovice, ale není problém někoho nabrat na metru (nesmí to být na druhém konci Prahy))
Návrat: nejdříve 19:15 (podle toho jestli by se lovily ještě kešky po cestě zpátky)
Cena: benzín vyjde cca na 500 a rozpočítával by se na všechny kdo by jeli
Délka cesty: je to 127km a zatím se mi osvědčilo, že za 1,5h se dá v klidu zvládnout

Posouvám trochu nahoru :wink:

Znovu posouvám trochu nahoru :wink:

Jakožto skoro jihlavák bych rád doporučil keše, které opravdu stojí za to odlovit. :wink:

• Starý a nový monument
  • Jihlava-U krizku
  • Brána Matky Boží
  • Park Gustava Mahlera
  • Vysočina
  • Tunel

Jsou to myslím všechno tradičky, které jsou lehce odlovitelné turistou, který je v Jihlavě krátce a má možnost posouvat se geovozidlem.

Pokud by se ti zachtělo po oříšku a měl čas to vyluštit, tak určitě zkus železniční stanici Jihlava

Kdybys jel Praha-Pardubice-Jihlava-Pardubice-Praha tak bych se klidně přidal :slight_smile:

Bohužel Pardubice jsou "trochu" z ruky :frowning:

Což o to, já už mám Jihlavu poměrně vyčištěnou :slight_smile: jezdim tam pravidelně každou sobotu už 5 týdnů do školy. Tahle nabídka je pro někoho kdo chce dopravu tam a zpátky, bez dopravy po Jihlavě.

Mimo to Jihlava-U krizku je mysterka, pravda pomněrně hodně podobná tradičce :slight_smile:
Vysočina je mysterka a o sobotách nepřipadá v úvahu
Tunel je taky mysterka :slight_smile:
jinak zbytek jsou opravdu tradičky :wink:

Ale notak, to nikdo z Prahy nechce jet lovit v sobotu do Jihlavy?

mám to tam momentálně asi 15 kiláků :slight_smile:
ale stejně se tam asi nedostanu :frowning:

každopádně z těch co znám doporučuju nejvíc pivovarskou [cache]GC21DA2[/cache]