Praha (nebo ne) vikend 29.-30.

Ahoj, pokud pocasi dovoli, nechcete se nekdo nekam vypravit? Konkretni misto jsem jeste nevymyslel, jeden z tipu jsou multiny na Andelu a okoli. V pripade zaprahy auto mam :wink:

Skoda, ze jsi nerekl minulej vikend, to jsem drepel doma, protoze se nikomu nikam nechtelo … :expressionless:

Ahoj,
v neděli bych klidně někam vyrazil, ale zrovna multiny na Andělu mám. Nadhazuju multiny u Dejvické/nádraží Bubeneč/Podbaby a Baby.

Já přemýšlel o Modřanech - když počasí dovolí… Začínal bych asi u chirpové procházky se psy.

kapsa: protoze jsem delal hodneho syna a byl na navsteve u rodicu :slight_smile:

Dejvickou/Bubenec… obejite nemam, takze klidne beru (snad krom Epsilonu, na ten nemam koupene boty :wink:

Priprav si propustku a zupan, vybuch bude v 2PM!

???

E-Ryc: Že by GC2KFT5? :smiley:

Aha, tak to jsem si vubec nevsiml :slight_smile: Uvidim :slight_smile:

Eryc přijedu do phy už ráno v sobotu(cca 8h)a chci něco odlovit,potom jdu na Event do blázince a když si mě tam nenechaj tak si vylovím Bohnice(do tmy nebo do padnutí)
tel: 728774287

WitkoAWendy: bohnice uz mam docela probrane. Nicmene nejake brzce ranni vyprave se nebranim, pokud to bude do "nedotcene" oblasti. Kam to planujes?

v centru mám tradicky,na andělu až po Petřín taky. dal bych nějakou multi ve Stinadlech popřipadě jestli máš stroj tak klidně i nějaky Wherigo(stínadla se bouří?) jinak je mi to jedno. pixel tam je dost. možná by jsme teda mohli vyrazit od Anděla do těch Bohnic a po eventu se uvidí

stinadelskou i petrinskou wig uz mam… Ale co jsem koukal, temi multinami na andelu by se asi pulden klidne zabil, je jich tam celkem dost… A na petrine je snad nejaka dira, do ktere se da vlezt, tam jsem jeste nebyl

Ok.beru. btw.jaka díra na Petŕíně?

Tady [cache]GCXJR2[/cache] se udajne leze do nejake stoly. Ale je to jen T3.5

Dobře.přijjedu okolo osmé ráno na hlavák. kde se sejdem?(anděl krtek exit?) pro sychr mi pak posli svoje čislo. multi nechám na tobě a jen si budu odbíhat na tradičky. V díře na petříně bydlí jeskyní muž tak nevim jestli tam polezu. Do 14hod ale musím být na eventu,pak mužu zase lovit.

Taky bych se připojila, v práci kovčím v 7 hod (pracuji v centru). A event PLB jdu taky.