Praha - parta geocacherů

Ahoj, ráda bych pravidelně chodila na kešky, ale nemám s kým :frowning: Jsem od Slaného, do Prahy dojedu. Můžu klidně už od 14.hodin. Najde se někdo (čím víc tím líp), kdo by zašel taky?

V Praze je kačerů až hrůza a hodně akcí se organizuje zde přes forum.
Takže bych doporučil sledovat sekci "Hledám společnost", protože dříve nebo později tam objeví nějaký konkrétní plán na akci… nebo nečekej, najdi si oblast, která by tě zajímala, a nadhoď ji s časovým předstihem, on se určitě někdo najde :slight_smile:

Nebo můžeš zajít na nějaký event a tam se přidat k nějaké partičce. Většinou po eventu se vyráží na okolní kešky.
Z těch blížících bych ti doporučil Deskohraní s koledami (čistě náhodou nás event)… sice to není moc kešovací event, ale potkáš tam kopu prima lidí a něco si i zahraješ. A když to stihnu, tak bude i eventová mysterka :wink:

Jak psal weri, klidně půjdu, ale chce to spíš něco konkrétního :slight_smile:

Ahoj,
kontaktovali jsme Te na mail pres profil na GC.COM pro nabidku na tuto nedeli

:slight_smile: Jak psal weri a vlkys :wink: kaceru je mnoho… Klidne zajdu, temer kdykoli… psal jsem ti email pres gc.com :wink:

taky rád někam vyrazím:)

Já bych ti mohl dělat řidiče :slight_smile:

co delas dneska?? :smiley: Nejak nebudu mit od sesti co delat… tak asi vyrazim… nekam asi na prosek… jsou tam tradicky… a nejaky finalky…

Promiň, nebyla jsem o víkendu na PC…:frowning:

Pozdě, škoda… co zejtra? Myslím, že se mi povedlo docela rozumně dopočítat ty Pražský strašidla i když Hradčany jsou asi trochu z ruky.

tak nemusim na prosek :smiley: ono to je uplne fuk, kam se pujde, hlavne ze se pujde a bude sranda… xD o nic jinyho nejde… no muzem dokopat ty strasidla.. ale nemam UV uz … tak snad uz nebude treba… :slight_smile:
a btw na hradcanech je toho urcite spousta :wink: jen teda musim doma neco udelat, takze muzu vyrazit cca v 19:00 …