nesel by nekdo ted v patek v Praze na nejakou kes??[:)]
Ja by som kludne siel, ale mam cas len rano (<9) a muselo by to byt nieco na P4 (michle,krc) ![]()
Koukám, že Tom Klíčník dneska srší vtipem [*-)]
Každopádně balkánská mafie (tedy Dadan a já) se zítra v pozdním odpoledni na nějaký kešky taky chystá, tak bysme mohli spojit síly! Co takhle okolo pátý? Když budeš chtít, ozvi se na 606263071, a dohodnem detaily [<:o)] .
<OT>
Hele GRGA a zivej :D
</OT>
Kampak se chystate vyrazet, ze bychom se mozna pozdeji s Phalkinou pridali?
Dobrej napad, MadDogu, bude nas vic... kam, to jeste nevim, Dadan zejtra neco vybere. Aspon doufam. Kazdopadne se ozvi a udelame nejakou zbesilou keso-akci!
Jo, ten vcerejsek jsem prezil, a koukam, ze ty taky :)
Tak jo, Grgáčku, našel jsem dvě multinky: Cache sv. Benedikta a Letohrádek a obora Hvězda. Ještě vylezu na strom a porozhlídnu se po okolí. Co Ty na to, Jondy?
Kluci bacha, sv. Benedikt je mysterka jak vyšitá. Ledaže byste měli kliku a střihli jste si jí metodou brute force jako 90% nálezců ![]()
Zlomte vaz
Ja to beru…kdy kde?
Solsaisi, dík za varování, taky už jsem na benedikta koukal a docela se mi z něj zamotala hlava. Ale Dadan se mocně bije v hruď, že prej se tomu podívá na zoubek, tak uvidíme. On je totiž "mala pitbull terier". :)
Jondy, viděl bych to na pátou, někde v blízkosti keší nebo nějakýho metra. Odkud pojedeš? My pojedem ze Žižkova a uvidíme, jestli cestou ještě někoho naberem. Jak tak na to koukám, dal bych spicha na Hradčanský - metro A, třeba rovnou u vlaků.
jak to tady tak ctu tak se zacina projevovat tydeni geoabstinence a mam cim dal tim vetsi chut se taky prijit podivat
navic v dane oblasti moc kesek odlovenych nemam. Akorat netusim kdy skoncim v praci, porada se vetsinou natahne na dost dlouho, ale pokud to bude nejak rozumne a budu mit jeste silu tak vyrazim do cilove oblasti a snad na vas nekde narazim
pokud mate nejak uz naplanovany poradi kesek zkuste ho sem hodit, vim ze vetsinou pujdete proste kde co bude ale ze bych to mohl vzit treba z druhe strany ![]()
OK, cyne, az budes nablizku, a kdybys mel nejakej problem s lokalizaci, ozvi se na 606263071.
Jedu z Vltavský,tak kde se sejdem???
Z Vltavsky, to muzes jet tramvaji az na Hradcanskou. Tak se muzem sejit na Hradcansky nahore, na perone kde jezdi tramvaj cislo 18. A odtamtud posvistime rovnou za keskama!
na perone? snad Vas poznam
na perone, neboj, kdyz nas nepoznas, tak my pozname tebe [H]
ok, dyztak budu mit nasobe zelenej svetr…tak v 5…mej se:-))
Zhruba někde tady. Na tramvajovém ostrůvku směr Bílá Hora, tam kde jezdí 25 apod.
[quote]
Dadan: Zhruba někde tady. Na tramvajovém ostrůvku směr Bílá Hora, tam kde jezdí 25 apod.
[/quote]
zadny "nekde tady..." hezky po vzoru letistni haly: obri cedule do ruky s napisem Mr. Jondy [;)] [:D]
tak bohuzel jsem to nestihl, ted jsem dorazil domu, porada se protahla na dlouhych 5 hodin a ac jsem potom co se skoncilo mluvit o me praci polovinu prospal tak jsem silene mrtvej
no vyrazim zitra rano do stejne oblasti
a uvidim jestli zvladnu jit aspon po vasich stopach ![]()
kluci balkansti, vy zase dopadnete, ako vas poznam [H] Spravajte sa slusne a netancujte po stoloch v hospodach [H]