Praha - Štěchovický poklad (GC1G97Q) příští víkend?

Ahoj, chtěl bych příští víkend vyrazit na "Štěchovický poklad" a keše v okolí. Přidal by se ke mě někdo?

No kdyby nebylo venku pod nulou a námraza, tak si myslím že by to šlo. Ale radši si takovou dlouhou multinku nechám na léto. Lepší v této zimě je sbírat tradičky nebo mysterky :slight_smile:

No jo no, tak už vím kdo se mnou nepojede, a co takhle kdyby se ozval ještě někdo kdo pojede? :slight_smile:

Pofrčim s Tebou. Jsem pro každou špatnost. :smiley:

Tuhle multinu vrele doporucuji, neni zase tak dlouha a ma naprosto excelentni finalku. Ja ji mam sice odlovenou ale mozna se za vami prijdu podivat, uvodni souradnice mam cca 150 metru od domu …

Přidal bych se, pod sněhem to může být docela zajímavý odlov. Kdy a kde se plánuje sraz?

Bloud: Od kud jsi? Pro mě je ideální někde kolem Pankráce, ale klidně tě někde vyzvednu.

Malina.Petra: Mám tě nabrat doma? Třeba v 10:00? Nebo dovalíš na Pankrác?

Kapsa: Bude nám ctí

Rad bych se pridal..!!! :slight_smile: jsem pro kazdou spatnost na jejimz konci je keska :smiley:

Bydlím na Stodůlkách, ale není problém se doplazit na Pankrác. Bydlel jsem tam několik let, takže bych se neměl ztratit.

A zde je na konci fantastická keška!

tim lip… :smiley:

O.k. takže pánové a dámo v sobotu v 10:00 v Arkádách Pankrác? Zatím jsme 4 což je asi ideální ono v pěti už to není v autě žádná pohoda.

doufam ze v ty dobe budu mit uz oregona :smiley:

petrjelinek: dovalim na Pankrác B)

Kdyby někdo odpadl, tak dejte vědět, tohle by mě docela zajímalo :slight_smile:

Ahoj vlkys, nemusí nikdo odpadat, zatím jsme 4, je to komfortnější, ale jelikož z Pankráce jsme ve Štěchovicích za 30 minut tak se to dá i v 5 … koneckonců o týden později jedem v 5 do Vídně a taky jsme rozhodli že to pude :slight_smile: Takže bez problémů s tebou počítáme :slight_smile:

Tebe znam :smiley: myslim ze naposledy jsem te videl oblejzat na FTF tu zastavku od trolejbusu, je to tak ze?? :smiley:

V arkadach?? GCkod???

Keš v Arkádách je zrušená :frowning: (GC1MVPW) Takže se budeme muset sejít zcela nekonvenčně třeba před hlavním vchodem :slight_smile:

Pro závislé :slight_smile:
N50.051118
E14.439071

petrjelinek: Fajn, děkuju :slight_smile:
quox: Orionka to tehdá byla :slight_smile: