Ahoj, chtěl bych příští víkend vyrazit na "Štěchovický poklad" a keše v okolí. Přidal by se ke mě někdo?
No kdyby nebylo venku pod nulou a námraza, tak si myslím že by to šlo. Ale radši si takovou dlouhou multinku nechám na léto. Lepší v této zimě je sbírat tradičky nebo mysterky ![]()
No jo no, tak už vím kdo se mnou nepojede, a co takhle kdyby se ozval ještě někdo kdo pojede? ![]()
Pofrčim s Tebou. Jsem pro každou špatnost. ![]()
Tuhle multinu vrele doporucuji, neni zase tak dlouha a ma naprosto excelentni finalku. Ja ji mam sice odlovenou ale mozna se za vami prijdu podivat, uvodni souradnice mam cca 150 metru od domu …
Přidal bych se, pod sněhem to může být docela zajímavý odlov. Kdy a kde se plánuje sraz?
Bloud: Od kud jsi? Pro mě je ideální někde kolem Pankráce, ale klidně tě někde vyzvednu.
Malina.Petra: Mám tě nabrat doma? Třeba v 10:00? Nebo dovalíš na Pankrác?
Kapsa: Bude nám ctí
Rad bych se pridal..!!!
jsem pro kazdou spatnost na jejimz konci je keska ![]()
Bydlím na Stodůlkách, ale není problém se doplazit na Pankrác. Bydlel jsem tam několik let, takže bych se neměl ztratit.
A zde je na konci fantastická keška!
tim lip… ![]()
O.k. takže pánové a dámo v sobotu v 10:00 v Arkádách Pankrác? Zatím jsme 4 což je asi ideální ono v pěti už to není v autě žádná pohoda.
petrjelinek napsal/a:
O.k. takže pánové a dámo v sobotu v 10:00 v Arkádách Pankrác? Zatím jsme 4 což je asi ideální ono v pěti už to není v autě žádná pohoda.
doufam ze v ty dobe budu mit uz oregona ![]()
petrjelinek: dovalim na Pankrác B)
Kdyby někdo odpadl, tak dejte vědět, tohle by mě docela zajímalo ![]()
Ahoj vlkys, nemusí nikdo odpadat, zatím jsme 4, je to komfortnější, ale jelikož z Pankráce jsme ve Štěchovicích za 30 minut tak se to dá i v 5 … koneckonců o týden později jedem v 5 do Vídně a taky jsme rozhodli že to pude
Takže bez problémů s tebou počítáme ![]()
vlkys napsal/a:
Kdyby někdo odpadl, tak dejte vědět, tohle by mě docela zajímalo
Tebe znam
myslim ze naposledy jsem te videl oblejzat na FTF tu zastavku od trolejbusu, je to tak ze?? ![]()
petrjelinek napsal/a:
V arkadach?? GCkod???
Keš v Arkádách je zrušená
(GC1MVPW) Takže se budeme muset sejít zcela nekonvenčně třeba před hlavním vchodem ![]()
Pro závislé ![]()
N50.051118
E14.439071
petrjelinek: Fajn, děkuju ![]()
quox: Orionka to tehdá byla ![]()