Praktické provedení cache

Nazdárek,
potřeboval bych poradit ohledně praktického provedení jedné stage na multicachi. Samotná stage je složena z velkého železného T, jehož jeden konec je přímo zapuštěn v betonu a na konci dvou (proti sobě ležících konců) jsou poklice, které jdou otevírat. Chtěl bych na ně připevnit indicie k další stage, ale takovým způsobem, aby byl přímo vyžadován team working. Tedy, aby jste například museli stát u konce 1, pokud chcete otevřít konec 2 a naopak. Prostě aby na odlov museli být minimálně dva lidé. Tento systém bych potřeboval upevnit do té trubky a nesmí zrezivět, i přesto, že samotné Tčko je často vlhké (sráží se v něm voda). Dlouho jsem nad tím přemýšlel a žádný rozumný systém mě nenapadl, tak jsem se rozhodl to zkusit tady. Máte někdo nějaký nápad?
Předem dík

Někde jsem už něco podobného viděl, ale bylo to založeno na spojených nádobách. Na jedné straně se musela nalévat voda, ta vytlačovala schránku ven… přestalo se, schránka zajela a nedalo se to stihnout doběhnout na druhou stranu :slight_smile:

Někdy jsou takové hračky ve stylu "ptáčka". Foukám do ní a vytlačuje to schránku ven. Možná by to taky šlo. Přestanu foukat, schránka zapadne a zároveň je tam nějaká zarážka, aby nešla vyfouknout !vystřelit" ven.

Možná něco na pumpičku od kola. Musím pumpovat místo foukat…

Co zavit? Dlouhej sroub, na jedne strane hlava, na druhe matka, kterou musis chytit proti protaceni.

To je sice dobrej nápad, ale asi není pro mě použitelnej. Průměr toho Tčka je asi 30 - 40 cm :slight_smile:

Pokud by slo udelat diru do tech poklic, tak by ten napad pouzitelnej podle me byl… :slight_smile:

Obávám se že nebyl. Co myslíte, kolik lidí by to zašroubovalo zpátky? To zařízení musí být takové, aby se do výchozího stavu dostalo prakticky samo.

Napadlo mě to nějak vychytat s nerezovýma pružinkama… no uvidíme, co mě ještě napadne

Mohl by jsi to vyfotit? Nějak si to nedovedu představit.

Je otvor z horizontální trubky do vertikální?

Celé Tčko je vodorovné se zemí a trčí z betonu.

Hele, jestli to Téčko je modré a je to TO které myslím (nechci spoilovat), tak mám dojem že je asi funkční a k něčemu patří. Pokud to tak skutečně je, asi bych do toho nerejpal.

Jo, budíku, bude to asi to Téčko, který myslíš :-). Vážně myslíš, že to má nějakou funkci? No možná má… Tak asi jen obnovím původní záměr :slight_smile:

Asi to bude rozumější, to téčko je zřejmě nějakej přepad, tak ať nám na jaře neplave půlka Moravan. :smiley: