Prapodivné přičítání nálezů na GC.COM

Když jsem o víkendu doma logoval poslední keš, objevilo se mi na statbaru číslo 251 keší. Od pondělí se mi ale zobrazuje číslovka "jen" 250. Kontroloval jsem, jestli mi někdo nesmazal log a žádný problém jsem nenašel (Doufám, že bych o tom byl informován emailem). Smazal jsem celou cache webrowseru včetně cookies a ani toto se statbarem nepohlo. Zajímalo by mě, kde je chyba. Máte podobné zkušenosti?

Zatím se mi nic takového nestalo.
Máš možnost porovnat počty nálezů třeba přes GSAK, nebo přes vlastní statistiku? Můžeš zjistit, který údaj je správný?

Toto se už řešilo v jednom vlákně na forums.groundspeak.com - konkrétně zde. Jelikož ty máš právě jednu nalezenou webcam, je to asi i tvůj problém. Snad už by to mělo být OK (i u tebe)…

Nyní je vše OK. Problém vyřešen.

> objevilo se mi na statbaru číslo 251 keší. Od pondělí se mi ale zobrazuje číslovka "jen" 250.

Taková vážná věc! Doufám že jsi se z nevyhnutelného psychického trauma už trochu oklepal. :stuck_out_tongue:

BTW Znáte MyMiniCity.com? Založíte virtuální město, a nutíte lidi aby vám chodili na vaše URL. Za každého návštěvníka vám ve městě přibude nový obyvatel, a jejich rostoucí počet vás má ukájet či co, podobně jako se podle Groundspeaku máte kojit svým cachecountem. :smiley: Futilní je to zhruba stejně, jen ten geocaching naštěstí (zatím!) postrádá onen virální marketing.

např. http://amphetamine.myminicity.com/ :smiley:

No, hlavně mu na to neklikejte :slight_smile:

Což se ovšem mění s whereigo

:smiley: