Přátelé

Jsem tu poměrně nová a zde na fóru zcela, takže pokud už tento dotaz tu padl, tak se předem omlouváma prosím na nasměrování. Děkuji.

Šlo by udělat nebo dají se někde uložit na www.geocasching.cz přátelé? Předem díky za odpověď.

Co znamená "uložit přátelé"? A k čemu by to v praxi bylo?

Asi je tím myšlena obdoba My Friends na gc.com. Využití tady si taky moc neumím představit.

Jenom taková malá oprava www.geocaching.cz :D:D

A co tak si na ty hrátky s přáteli udělat účet na facebooku a začlenit se tam do Czech Geocaching.

Tam na ty kecací a další ptákoviny jsou zařízený, tady bych se raději věnoval informační hodnotě serveru :slight_smile:

Mno našla jsem tu pár svých známých co jsou taky kačeři a jejich nicky, ale jaksi si je nemám jak a kam jejich nicky uložit. Bylo by třeba možné vidět zda tu jsou, kolik našli keší nebo jednodušeji by se jim dali psát SZ. Obdobu toho znám třeba z lide.cz.
Vím, že tohle není žádný chat a kecací fórum jako takový, ale myslím, že i tak by se taková funkce hodila.
No je to jen návrh, jestli si myslíte, že je to blbej nápad, tak nic. Jen mne to tak napadlo no.