Porad tu nekdo shani České geocoiny 2006 a Pražský 2006. Tak ted na E-bay ma sanci - bohuzel v baliku s dalsimi coiny za 100 USD :o).
Ale kdo ví - tady je odkaz.
Částečně. Majitel v průběhu aukce usoudil, že se mu vyplatí za 15$ posílat i do ČR, takže jsem neváhal. Nicméně výsledná cena (140 $) hodně bolela, takže si část ponechám (téměř všechny české + JAR + Finsko) a část bych rád rozprodal / vyměnil.
Mám-li být upřímný, tak ten zlatý Czech GC pravděpodobně půjde na Aukro. Vím, že jsem vulgární materialista (cimrmanologové vědí), ale právě na téhle jedné bych se rád finančně zahojil. Ale samozřejmě až ve chvíli, kdy je budu mít doma - nejsem blázen abych vypisoval aukci a ještě neměl věci v ruce. Ale určitě sem dám vědět.
Tady ty "netrackovatelné geocoiny" jsou (nebo byly, nevím, jestli to ještě někdo řeší) jen "sigitem", v podstatě něco jako české CWG. Většinou na nich je nick cachera, případně název nějaké organizace, kterou chce propagovat, eventu a tak. Některé z nich jsou číslované a opět některé z nich mají i svoje stránky, kde se dají zalogovat a sledovat tak, jako klasické geocoiny.
Jeden takový (teda rovnou čtyři kusy toho typu) taky vlastním.
Tady je příklad takové logovací stránky, moc to tam teda nežije: