Tak protože už se další týden nejde na wherigo, ale na Noční můru, zakládám tentononc, aby bylo ontopicu ucineno zadost ![]()
Tak privni prihlaska: ja se hlasim na Mur, ale neni to uplne jiste, mozna budu muset do skoly, abych se dozvedel neco o prospechu dcery. Ale to bych dal vedet, zatim jdu.
Taky bych se přidala pokud by bylo možno, tedy záleželo by především asi na čase, jednou za 14 dní se k večeru musím podívat do školy ![]()
Ve středu ve 20:00 hod. budu na výchozích souřadnicích Noční můry. Dpman si může skáknout třeba na Záhadu, nebo kam ho třeba zrovna napadne… :-)))
Pokud to bude řekněme po sedmé hodině.., (do šesti obvykle pracuji) tak se ráda přidám. Třeba vyloudím z Gordíků výměnou jejich krásný CWG. ![]()
Prosím: kde že je Noční můra?
my by jsme taky mohli v cca 20.10 ![]()
Oka, ja bych mohl taky
Takze pokud se nestane neco necekaneho, prijdu…
Souřadnice nosím: [cache]GC16YK0[/cache]
..a co budete delat vecer ?..pravidelne…skupinove…ve stredu ![]()
az se skoro divim, ze tenhle topic neni zalozenej Samanem. v pondeli volejbal a sup hned do stredy:D
a ze to musi byt zrovna streda…;(mam desne kruty ctvrtky a to bych si asi nedal…skoda…ale kdyby se planovala zmena…![]()
Taky bych se přidal, ale ve středu jsem do 18:45 na Karláku, takže uvidím, jestli bych to stíhal…
Kdyz pekne poprosis, prstickem zahrabes, … a prijdes, proc ne. Jo, a diky za pochvalu.
Ukecej nejakou jinou Heulwen, aby vybrala jiny den a muzete udelat konkurencni komando.
to AgentJ: No, ale ono to Samanovo pondeli je vlastne utery. ![]()
To by bylo divne, kdyby vsichni mohli prave ve stejny cas. A bylo by to asi i nudne, 200 lidi na Nocni muru …
Objednávám si na stredu mraz a snezeni! B)
Ale pri zakladani dalsich komand je treba nezapominat na to, ze to stredecni je to nejdrsnejsi a nejhardkorovejsi a kdybyste snad s nami chteli souperit, mame naskok nekolik wherigocachi! ![]()
To snezeni a mraz si beru na starost - zaridim: mam smlouvu s Ceskym hydrometeorologickym ustavem a jeho prostrednictvim se sv. Petrem.
Ahojky přátelé kačeři:-) Tak naš team v počtu 2 se taky hlásí na noční můrku:-)))![]()
Nechcete si dát někdo srázek na metru Nové Butovice v 19:30??? Nejsme totiž pojízdní a budeme se muset přiblížit podzemkou??![]()
Dušane, nekecej a pojď se přidat, když nám nevyšel ten styx společně:-)) Jinak rády bychom dostaly od tebe tvůj GCW, ten v naší záchranářské sbírce nesmí chybět:-)))
A nevymlouvej se na náročnej čtvrtek, nejsi sám, kdo ho má náročnej:-):)![]()
Ja se hlasim ve stredu samozrejme take. Jsem ale docela zvedavy, kolik lidi nakonec dorazi v tom objednanem snehu a mrazu. Ja jsem teda jeste v takovem pocasi nelovil, tak aspon uvidim co muj nos a prstiky vlastne vydrzi :).
Já jo
Byly 4 metry snehu, hory, chumelenice, hrabali jsme na trech mistech az do uplneho promaceni a promrznuti a ani jednu z tech tri kesek jsme nenasli. Ale na jednom miste to bylo opravdu rozryte a velice nas rozesmutnilo, kdyz jsme z logu zjistili, ze ji tam nekdo ten den vydoloval ![]()
Predpokladam klasickou redukci na ty nejotrlejsi B)
Nejsou čelovky moc zženštilé? Nebyly by lepší svíčky? ![]()
Odpovím si sám. Ne, do lesa otevřený oheň nepatří.