A je tu další celostránkový článek o "nové populární hře pro děti i dospělé", tentokrát v Právu…
Kdo sem dá scan?
Vypada to docela slusne. Je tam duraz na posouvani trackables, na nezakladani zbrklych kesi, davani si bacha. Docela to de. Snad jenom to zakladani v zahranici.
Řekl bych, že je to jeden z nejlepších článků, co jsem viděl.
no a až na ten základní rozpor : "Pozor na mudly(…) Proto kešeři drží všechny informace v tajnosti"
tak to zrovan neodpovídá publikaci v celostátním periodiku.
Na to ze to vyslo v Pravu (drive Rudem :)) je to moc prima clanek, pekne napsany, prehledny a dle me srozumitelny i pro "nezasvecene". Asi muzem ocekavat dalsi zajem novacku ![]()
Tenhle clanek dostava u mne velkou jednicku. Nejaka drobna chybka se tam najde, ale ve fazi podani informace o GC jako celku skvele. Zatim je to to nejlepsi, co jsem cetl.
No, je to sice pěkné, ale Právo bohužel porušuje autorská práva Computer Pressu. Všimněte si rámečku vlevo dole, a potom si poslechněte závěr mého videa "Geocaching a život geocachera". Poslední odstavec je téměř slovo od slova zkopírovaný. Odstavce nad tím jsou zase z mého článku www.prejdi.cz/geo.
Na jednu stranu jsem rád, že mi do rámečku s odkazy dali Navigovat.cz, ale takhle se články opravdu nedělají ![]()
Rude pravo celkem prijemne prekvapilo
Dobré je to, proti tomu bych neměl námitky (ani jedna mrtvola!!
)
Na první čtení musím říct, že jsme příjemně překvapen. Takto nějak bych si představoval jednoduchý a stručný A4 letáček - návod pro nové kačery
Na druhou stranu, pokud to psal Marekl, tak je jasne, proc je to ctive.
Ne, celý článek není zkopírovaný. Problém je jen s tím boxem, v hlavní části je nanejvýš inspirace, a to se toleruje.
Článek pěkněj, ale filmeček na navigovat.cz je IMHO stále nejlepší ;).
Btw. Všude mi chybí důležitá informace, PROČ vlastně s keškami manipulujeme tak, aby se o nich mudlové nedozvěděli. Působí to dojmem, že je to samoúčelné, abychom se cítili jako děsní tajnůstkářští machři. Vždyť se přece bojíme, že keš někdo ze škodolibosti poškodí nebo zničí!
Moc pěknej článek. A bod mají i za toho "mého" legenda na obrázku ![]()
Článek se docela povedl ale co ta mrtvola? Už jsem tady několikrát zmíňku o mrtvole zahlídnul ale nějak se nechytám. Může mi to prosím někdo trochu osvětlit?:o
Ále…
Jde o to, že před pár lety se údajně při hledání kešky zabil jeden cacher, co spadnul ze skály (některé teorie tvrdí, že to není pravda, že cache nehledal).
A druhá věc - nedávno jedni cacheři špatně spočítali souřadnice snad mysterky a hledali na špatném místě. A místo cache našli…mrtvolu ![]()
No a v každém "správném" článku/reportáži o GC to autoři nezapomenou zmínit ![]()
Díky Sutechu za vyčerpávající informace, teď už mi to je úúúplně jasný:D
našel sem nějaký odkazy:
http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=krimi&c=A051219_223349_krimi_ad
http://zpravy.idnes.cz/hledali-poklad-pomoci-gps-nasli-mrtvolu-f02-/krimi.asp?c=A080110_212133_krimi_dp
Raděj přeci jenom doplním, že o teorie šlo jen ze strany MF DNES. Ten kluk opravdu nebyl cacher.