Pratele toto vlakno by melo byt vyhrazeno jen pro kuti piklu party z praveho brehu !! Podporuji Samanovu vyzvu a ptotoze byl jeji duchovni otec nebylo by spravne aby chybel. Navrhuji proto setkani praveho brezu na den 12.9.2005 od 17,00 v restauraci “U lva”. Tato resturace se nachazi jednak na pravem brehu, tak i na dopravene dulezite krizovatce dvou tras metra a rady autobusu. Hospoda toci plnotucne z Plzne a je na Sokolovske ul. hned naproti vychod z metra (vedle budovy ČS,a.s.) Prosím o vaše názory !! Díky
už jsem si to zapsal do kalendáře jako akci prioritu dne…
squelle, 12.9. mozem
…tož už to mám v seznamu “nutno se zúčastnit” také ![]()
M
Fajn - to vypadá, že by mohlo klapnout… Who
Budu tam.
Jako rodily pravobreznik take prijdu podporit nas tym na to “prave” geopivo ;)))
Liberec je taky napravo, i když mi hrací pole začíná až za Ještědem, ale v Praze budu až 13.9. ![]()
Nevadi, v úterý můžu na pivo taky.
Pivo z Plzne je teda z leveho brehu, to vam nevadi? :)))
Ne nevadi. Na misto a cas konani schuzky to nema vliv. Nicmene na jinem vlakne pivo z leveho brehu jiz Cmuchal pochvalil. Tady by se mely probirat jen organizacni veci. Dik :))))
Taky se dostavim, ale trochu pozdejs, ponevac mi konci skola v 17:40. Pokusim se zdrhnot driv;)
Jediné normální pravobřežní pivo jsou Svijany ![]()
Mám zjistit, kam se v Praze vozí?
Doufám, že to bude na správném břehu Vltavo-Labe. Nebo Labe-Vltavy?
Svijany taky můžu, co někdy zkusit http://rozjetazaba.wz.cz/index.html v Donské ulici.
Hoši nedělejte z toho bordel, Bentley007 navrhnul hospodu U lva, je to fakt na skvěle přístupném místě metro C i B. Stačí že jsme se již domluvili na dni a hodině. Zjistíme číslo telefonu do hospody a zamluvíme tam místo řekněme pro deset lidí. Spíše je otázka jestli venku nebo uvnitř.
Pardon, myslel jsem, ze trocha chaosu neuskodí. Samozrejme pocitam s hospodou U lva. Ty Svijany byla soukromá korespondence s kolombem, který bude v Praze o den pozdeji.
Pravobreznaci kde jste ?? Ti z leveho brehu meli nejaky pomaly zacatek ale uz se jich hlasi hafo !! Neni mozna ze by nas na pravem brehu bylo tak malo !?!?!?
Čas si sice vůbec nevyhovuje, ale tak úpěnlivým prosbám o účast se nedá odolat, takže zkusím dorazit dříve než bude hadr na pípě.
Moharela
Nechystá se někdo v nejbližší době proTB do Pekla? Napište mi!!!
To se fakt nikdo nechysta dobít prapor pro pravý břeh? Nechtěl jsem být až tak otevřený (levý břeh nás sleduje), ale zřejmě Peklo nikomu nic neříká.