Geocaching me lakal uz nekolik let, ale nikdy jsem k nemu nenasel cestu.
Az zacatkem dubna spolu s pritelkyni zacal nas lov po krabickach a zajimavych mistech.
Jsme zacatecnici, zatim stale zapaleni.
Jen nas trochu odrazuje chovani nekterych kaceru.
Clovek ceka nejake prekvapeni, ze neco v kesce vymneni.
Z 95% je keska prazdna, i kdyz v ni je zalogovano treba 5 CG.
Vyslali jsme do sveta 2 GC a hle, uz z prvni kesky zadny posun
a ja je mohu nejspis ohlasit za ztracene.
Vim ze se tu do nas pustite proc davama GC do tradicnich kesi.
Prvni vlozeni byl proste pokus. [gc]TB43NX0[/gc]
Druhy byl vlozen do nejnavstevovanejsi kesky s tim ze by se mohl snad pohnout. [gc]TB3VZDF[/gc]
Ma otazka tedy. Ma smysl utracet penize za GC?
Clovek chce udelat lidem radost ze na CG v kesce narazi.
Mame odloveno 34 kesek a do kazde z nich vkladame 1 korunovou minci z roku 1946
snad alespon tento nalez udela nekomu radost.
Predem se omlouvam ale nekde jsem musel vypustit trochu zlost :o)
V první řadě bych tě ráda trochu uvedla do časové reality Ten první coin byl ještě 18.4. v keši spatřen, tudíž tam byl. Od té doby uběhlo méně než 14 dní (!), pravděpodobně už tam není, není tam o něm zmínka, ale nejspíš ho někdo vyzvedl a ještě nezalogoval. Mohl to být zahraniční kačer na dovolené, tkerá může klidně těch 14 dní trvat, než se dostane domů (fakt nechtějte po turistech, aby si v průběhu dovolené zajišťovali připojení k internetu a logovali hned, to je opruz, že bych se na nějaké převážení coinů radši vykašlala). Může se ti za tři týdny objevit na druhém konci světa, to prostě chvilku trvá.
Za ztracený bych považovala předmět, který je nezvěstný déle než tři měsíce.
Nevěš hlavu Je to teprve chvilka, co byly ty coiny vloženy do keše. Někdy to prostě jen dýl trvá, než kačeři všechno zalogují Určitě se za chvíli někde objeví!
Vděčné, stále omílané téma… S rozšířením komunity se s tímto problémem, bohužel, musí počítat. Pravdou samozřejmě může být i to, co je psáno v předchozím příspěvku. Mě ale spíše zajímá zmínka o mincích. Vypadá to, že dědeček po měnové reformě vzteky zakopal hrnec s pokladem na zahradě a vy ho našli. 34 kousků je venku, kolik jich ještě máte? Já jen abych si to když tak ohlídal…:D:D:D
Diky za reakce
Je to asi jen netrpelivost a cekani kam se GC pohnou.
Byli jsme na vylete v Podebradech, cestu po keskach naplanovali
ze jako posledni odlovime krabku kde je zalogovano 5 GC a ani jeden na miste nebyl i to prohloubilo nas pocit nejistoty s osudem nasich GC.
dachmh:
Co se tyka minci ktere vkladame do kesek
Pred par lety jsem na pude objevil obrovskou krabici.
Mince se mi pocitat nechce ale rozhodne budou stacit minimalne
na 2000 darecku.
Je prijemne doufat ze ten co kesku odlovil po nas
bude mit z nalezu radost.
Z kese nic nebereme a jen vkladame aby se poklad zvetsoval.
Díky za info, skoro jsem to uhodl, co
Tak to vám závidím, máte leta kam co vkládat
Mně se to hodí, včera jsem doma objevil větší množství It lir, tak to snad bude fair obchod…:D:D:D