Prázdné statistiky

Jsem nový uživatel GeoGetu.

Nainstaloval jsem si aktuální verzi a k tomu doplňky GgStat a Autostat. Template jsem zatím nijak neupravoval. V nastavení Autostatu jsem vše nastavil (HC, cestu k Template.cz).
Po spuštění ale Autostat v kroku 11 zahlásí, že je Statistic menší než 1KB.

Prosím o radu. Děkuji.

Predpokladam - vlastni nalezy v GG mas?
Zkontroluj si jeste jednou cesty … nebo pust autostat v rezimu ladeni, uvidis krok po kroku co to dela…

Ano, nálezy v GG nahrané jsou. Stahování dat proběhne OK, ale na začátku kroku 11 to zahlásí, že soubor STATISTICS je menší než 1KB a vlivem nějaké chyby pravděpodobně prázdný.

A když pustím samotný GgStat, tak ten proběhne a následně se otevře jen prázdná stránka Stats.html

Ještě asi důležité info - chci to použít pro Wamyarky.

Obavam se, ze ggstat/autostat s WM nepracuje… (pokad se pletu, omlouvam se)

No v Template je tento přepínač:

Možnost limitovat statistiky na keše(GC),waymarky(WM) nebo opencaching(OX)

FOUNDPREFIX WM

Pokud nastavím na GC, tak to funguje (jak jsem právě zjistil), ale s nastavením WM to nic nevygeneruje.

a máš v jedné databázi i stažené WM?

Ano - všechny GC i WM mám v jedné (výchozí) DB.

Mám s GG stejný problém.
Po spuštění Autostatu v kroku 11 zahlásí, že je Statistic menší než 1KB a vlivem nějaké chyby pravděpodobně prázdný ?

Kde bych mohla mít chybu ?:frowning:

zacal bych tim, ze bych nastavil spravnou cestu k sablone. Pokrocile nastaveni autostatu -> Sablona -> kliknout na tlacitko pprochazeni […] a najit ji.

Tu nastavenou mám …

tak zkus zapnout rezim ladeni, ten by mel byt napomocen, co se kde deje spatne..

Mám ten samý problém. Zkusmo jsem nahrála GG do starého počítače. W-XP, a tam všechno běží v pohodě. Pak jsem nahrávala do novějšího-W2010, ale tam je cesta k template.cz nějaká divná. Je jinde než u toho prvního (stažené soubory a v adresáři s myfounds, co jsem tam natáhla). Zkusila jsem tam zkopírovat tu z prvního počítače, ale stejně to nefunguje. Může to být tím, že to je w2010 nebo jsem udělala botu někde v nastavení a už tu správnou šablonu nenajdu? Asi nejlepší bude odinstalovat a nainstalovat znovu, že?

w2010 to asi neni… ne?

Tak možná to jsou W7, ale office mám 2010. Předpokládala jsem, že to je stejný. Ale asi to bude teda W7.

U WM nemáš vlastní logy. Nemáš tam vůbec žádné logy, z WM se nestahují. Já si je označuju ručně jako nalezené, ale do statistik jsem je nemíchal. Jen si z nich počítám odznak pro badgegen.
Ale předpokládám, že vlastní log pro statistiky nebude nutný, já jsem to také tak udělal, že jsem si jen ručně nastavil nález, bez logů, a ve statistice jsem ji měl (než jsem stačil zalogovat, byla PMO).

mám stejný problém - už jste někdo přišel na řešení? cesty mám nastavené myslím správně, režim ladění řešení nenabídl…

Matfa.cz: spravne to asi nemas, problem totiz presne odpovida spatne ceste k databazi nebo sablone. tomluv se s nekym na sezeni pres TV