Nainstaloval jsem si aktuální verzi a k tomu doplňky GgStat a Autostat. Template jsem zatím nijak neupravoval. V nastavení Autostatu jsem vše nastavil (HC, cestu k Template.cz).
Po spuštění ale Autostat v kroku 11 zahlásí, že je Statistic menší než 1KB.
Ano, nálezy v GG nahrané jsou. Stahování dat proběhne OK, ale na začátku kroku 11 to zahlásí, že soubor STATISTICS je menší než 1KB a vlivem nějaké chyby pravděpodobně prázdný.
A když pustím samotný GgStat, tak ten proběhne a následně se otevře jen prázdná stránka Stats.html
zacal bych tim, ze bych nastavil spravnou cestu k sablone. Pokrocile nastaveni autostatu -> Sablona -> kliknout na tlacitko pprochazeni […] a najit ji.
Mám ten samý problém. Zkusmo jsem nahrála GG do starého počítače. W-XP, a tam všechno běží v pohodě. Pak jsem nahrávala do novějšího-W2010, ale tam je cesta k template.cz nějaká divná. Je jinde než u toho prvního (stažené soubory a v adresáři s myfounds, co jsem tam natáhla). Zkusila jsem tam zkopírovat tu z prvního počítače, ale stejně to nefunguje. Může to být tím, že to je w2010 nebo jsem udělala botu někde v nastavení a už tu správnou šablonu nenajdu? Asi nejlepší bude odinstalovat a nainstalovat znovu, že?
U WM nemáš vlastní logy. Nemáš tam vůbec žádné logy, z WM se nestahují. Já si je označuju ručně jako nalezené, ale do statistik jsem je nemíchal. Jen si z nich počítám odznak pro badgegen.
Ale předpokládám, že vlastní log pro statistiky nebude nutný, já jsem to také tak udělal, že jsem si jen ručně nastavil nález, bez logů, a ve statistice jsem ji měl (než jsem stačil zalogovat, byla PMO).