Ahojte, Dorcadion sa odcacheoval na geodovolenku mimo Internetu a poprosil ma o organizaciu dalsej prazskej geohospody.
Takze: napiste mi, ci Vam vyhovuju terminy 1. - 2. - 3. zari - ktory najviac
ak chcu dojst aj bxhomaci, tak myslim, ze to sedi na piatok 3.
miesto bude ta hospoda na Strasnickej pri metre - osobne som tam nebol, ale verim Dorcadionovmu vkusu
- upresnime.
Plus urobime to ako putujuci geoevent, ako to pisal haggaeus? T.j. kazdy loguje len raz a nerusime ju?
Ozvite sa please co najskor, je to uz za chvilku.
Jeste pripominam, vezmu s sebou slibenou maskovaci lepici pasku, takze kdo chcete cache jako Working Class Hero nebo Black Goat…, prineste si vlastni nadoby k olepeni.
Taky pokud se nekdo chysta na moji novou serii Beasts of the Maze Castle a chce pouzit zkratku s kvizem, mohu zapujcit DVD s prislusnymi epizodami Yu Yu Hakusho (DVD region 1, anglicke audio a titulky).
Je mi to jedno, vsechny dny mam cas. Urcite prijdu 
Chteli jsme prijet 3.9. t.j. v patek, ale zkolabovalo nam ubytovani u nasich pratelu na Strizkove. Nevite o nejakem tak do 200/os. ? Zd.
http://www.toulcuvdvur.cz/ubytovani.asp - tu najdete slusne a lacne ubytovanie.
Je to asi 4 zastavky busom 177 od stanice metra C Opatov. Treba tam dopredu zavolat a dohodnut sa.
Samane diky za tip. Neco jsme nasli bliz, vice dnes vecer.. Zd.
Tome a Zdenku, neni problem prespat u nas v obyvaku (pokud vam to nevadi, vemte jen spacaky). Nemam moc casu jsem v internet cafe v Liberci a deti hladove cekaji venku. Mejte se…
Michal
Domluveno, diky! Lovu zdar, letmo jsem Ti koukal do profilu moc peknej prumer, no skoro 1 cache/den 
Na dnešek v 17:00 jsme se domluvili s Pohoda teamem na geopivo U Boříka V Ostravě. Vypadá to na důstojnou účast členů našich teamu, pokud jste někdo poblíž neváhejte se zúčastnit.
Prazska geohospoda zdravi Ostravsku, skoda ze to nemate zajtra, spravili by sme telemost 
Spojenie oboch hospod spravime na geoevente :)))
Na Geopivu jsem zahlidla nepocitane fotoaparatu (at uz digitalu nebo Dorcadionova profi vybaveni :-). Budou nekde k dispozici fotecky?
fotky su v logoch Geopiva na gc.com 
Mela jsem na mysli spis nejake FTP s trochu lepsi kvalitou fotek nejlepe vsechno na jedne hromade :-). Nebo nejaka hromadna vymena na Geosetkani - vetsina tam asi zase bude mit nejaky ten notebook, tak si popujcovat CD nebo pametove karty 
Pokud vsicni ti fotici nadsenci svoje fotecky na setkani vezmou, tak bych si je rada stahla (problem bude jen s DVD, nemam mechaniku).
Predem dik 
A co průběžně synchronizovat pomocí DC++ - stejně jsme většinou na linkách … .
To co mám, přivezu v několika exemplářích na CD (vše TIFF 3900 × 2600 24 bit; cca 30 MB/fotka). Jde o tech par fotek z posledních dvou akcí. Pokud mi někdo budete schopen dodat svoje věci třeba e-mailem (jeden soubor nesmí být větší než 10 MB), tak to k tomu přihodím a přivezu příští pátek na Moravian Fall (třeba 10 cdéček).