prazska geohospoda v zari

Ahojte, Dorcadion sa odcacheoval na geodovolenku mimo Internetu a poprosil ma o organizaciu dalsej prazskej geohospody.

Takze: napiste mi, ci Vam vyhovuju terminy 1. - 2. - 3. zari - ktory najviac

ak chcu dojst aj bxhomaci, tak myslim, ze to sedi na piatok 3.

miesto bude ta hospoda na Strasnickej pri metre - osobne som tam nebol, ale verim Dorcadionovmu vkusu :slight_smile: - upresnime.

Plus urobime to ako putujuci geoevent, ako to pisal haggaeus? T.j. kazdy loguje len raz a nerusime ju?

Ozvite sa please co najskor, je to uz za chvilku.

1. a 3. mi vyhovuje. Event bych nechal az jestli najdeme idealni stalou hospodu. Rozhodne ne putujici mezi mesty - at je klidne jeden takovy event v Praze a jeden v Brne (nebo treba v Trebici), osvedci-li se to.

Jeste pripominam, vezmu s sebou slibenou maskovaci lepici pasku, takze kdo chcete cache jako Working Class Hero nebo Black Goat…, prineste si vlastni nadoby k olepeni.

Taky pokud se nekdo chysta na moji novou serii Beasts of the Maze Castle a chce pouzit zkratku s kvizem, mohu zapujcit DVD s prislusnymi epizodami Yu Yu Hakusho (DVD region 1, anglicke audio a titulky).

1. je OK

Je mi to jedno, vsechny dny mam cas. Urcite prijdu :slight_smile:

Chteli jsme prijet 3.9. t.j. v patek, ale zkolabovalo nam ubytovani u nasich pratelu na Strizkove. Nevite o nejakem tak do 200/os. ? Zd.

http://www.toulcuvdvur.cz/ubytovani.asp - tu najdete slusne a lacne ubytovanie.
Je to asi 4 zastavky busom 177 od stanice metra C Opatov. Treba tam dopredu zavolat a dohodnut sa.

Samane diky za tip. Neco jsme nasli bliz, vice dnes vecer.. Zd.

Tome a Zdenku, neni problem prespat u nas v obyvaku (pokud vam to nevadi, vemte jen spacaky). Nemam moc casu jsem v internet cafe v Liberci a deti hladove cekaji venku. Mejte se…

Michal

Domluveno, diky! Lovu zdar, letmo jsem Ti koukal do profilu moc peknej prumer, no skoro 1 cache/den :wink:

Na dnešek v 17:00 jsme se domluvili s Pohoda teamem na geopivo U Boříka V Ostravě. Vypadá to na důstojnou účast členů našich teamu, pokud jste někdo poblíž neváhejte se zúčastnit.

Prazska geohospoda zdravi Ostravsku, skoda ze to nemate zajtra, spravili by sme telemost :slight_smile:
Spojenie oboch hospod spravime na geoevente :)))

Na Geopivu jsem zahlidla nepocitane fotoaparatu (at uz digitalu nebo Dorcadionova profi vybaveni :-). Budou nekde k dispozici fotecky?

fotky su v logoch Geopiva na gc.com :slight_smile:

Mela jsem na mysli spis nejake FTP s trochu lepsi kvalitou fotek nejlepe vsechno na jedne hromade :-). Nebo nejaka hromadna vymena na Geosetkani - vetsina tam asi zase bude mit nejaky ten notebook, tak si popujcovat CD nebo pametove karty :slight_smile:
Pokud vsicni ti fotici nadsenci svoje fotecky na setkani vezmou, tak bych si je rada stahla (problem bude jen s DVD, nemam mechaniku).
Predem dik :slight_smile:

no mohl by se najit dobrovolnik a dat vsechny fotky na jednu hromadu a pak vypalit na cd nebo dvd nebo ftp..:slight_smile:

jinak ja vezmu na MF cd s fotkama z prvniho prazskeho geosetkani, z vysociny a z geopiva. tak doufam, ze nebudu jedinej :slight_smile:

A co průběžně synchronizovat pomocí DC++ - stejně jsme většinou na linkách … .

To co mám, přivezu v několika exemplářích na CD (vše TIFF 3900 × 2600 24 bit; cca 30 MB/fotka). Jde o tech par fotek z posledních dvou akcí. Pokud mi někdo budete schopen dodat svoje věci třeba e-mailem (jeden soubor nesmí být větší než 10 MB), tak to k tomu přihodím a přivezu příští pátek na Moravian Fall (třeba 10 cdéček).