My bychom sli, ted ale jestli vzit sanky nebo kocarek. Nase trasa by byla asi po wherigovce, tedy aspon castecne. A take asi bychom tam muslei byt driv, nebot na 13h mame odpo spani a predtim musime nakrmit hladove krky. Kdyz bychom tam byli, budeme na telefonu. Skoda, ze nejede lanovka, nas oblibeny dopravni prostredek
Ahoj
potkat takoveho GURU jako jsi ty Samane je takova cest, že bych si s tebou ráda pokecala osoně. Párkrát jsem tě na nějaké akci zaregistrovala, ale čístě osoní setkání to nebylo !!! Pokud si pro mě připraviš nejlépe lízátko, tak na tebe udělám cukrblik, minimálně sedmkrát se zeptám "de je keska ???" a pak mě mužeš houpat v kiosku na klíně. Ale krok se mnou po ZOO asi neudržíš !!! ZOOO mám sice dost zmáklou, ale moje rychlost přesunu je dost otravna i pro rodiče. Tak jestli se bude v určitou hodinu na určitém místě pořádát minieventík třeba v kiosku, ráda se s rodiči přidám. Jinak držím palce a lovu a udržbě zdar !!!
omlouvam se za vyvolanou paniku, ale po vcerejsim vylete jsem dead a jeste si dachnu kazdopadne mila Kolino Kamilo, lizatko jednou bude, i ZOO, tak se snad nekde potkame a rodice mi te predstavi
ahoj Šamane, zrovna jsem se přemlouvala, že pojedu za tebou do ZOO, nemám tam ještě žádný úlovek, tak bych lovila foto i kešu.
Co, nevyženeme tě z pelechu???
Nebuď línej a vstávej !!! Venku je sice hnusně a zimně, ale to je přeci ono…
Nada