Prazska ZOO nedele 7.2.

Ahojte, nema nekdo chut jit na vylet do prazske ZOO v nedeli 7.2. treba 11.00 sraz pred vchodem? Koukam, ze je tam vetsina kesi aktivni :slight_smile:

Až na jaře jako loni… :wink:

šel bych zase jako loni ale až bude jaro teď ne je zima

já vím není zima je iba zle oblečený kačer :smiley:

ale on saman potrebuje udelat udrzbu kesi uz ted :slight_smile:

Tak to jo já jen musím prásknout že jednu nemohl minule vůbec najít.Pan majitel :smiley:

Daine, videl jsi mne nekdy delat udrzbu kesi? :smiley:
Jinak uz se hlasi maestro Dorcadion na vylet. A pivo predse chutna za kazdeho pocasi :stuck_out_tongue:

Samane, my jsme tam byli 17.1. a spousta kesi bylo pohrbeno pod snehem. Napriklad Tvoje Prague ZOO Puzzle Mania. Vezmete si lopaty :)).

no koukam, ze nase planovana spolecna navsteva az za tepla velice rychle padla s vidinou okamzite ulovenych 4 kesi :smiley:

ja tam mam neulovenou jen jednu wigo :), a na jaře tam klidně pujdu znova - fotit… stejně mam permici

nu tak tedy dobra :stuck_out_tongue:

a hlaste se uz nekdo tomu samanovi! dyk on bude muset snad ty kese fakt sam hledat a vyhrabavat a nedejboze se k nim i vlastnorucne navigovat ;):smiley:

My bychom sli, ted ale jestli vzit sanky nebo kocarek. Nase trasa by byla asi po wherigovce, tedy aspon castecne. A take asi bychom tam muslei byt driv, nebot na 13h mame odpo spani a predtim musime nakrmit hladove krky. Kdyz bychom tam byli, budeme na telefonu. Skoda, ze nejede lanovka, nas oblibeny dopravni prostredek :wink:

Ahoj
potkat takoveho GURU jako jsi ty Samane je takova cest, že bych si s tebou ráda pokecala osoně. Párkrát jsem tě na nějaké akci zaregistrovala, ale čístě osoní setkání to nebylo !!! Pokud si pro mě připraviš nejlépe lízátko, tak na tebe udělám cukrblik, minimálně sedmkrát se zeptám "de je keska ???" a pak mě mužeš houpat v kiosku na klíně. Ale krok se mnou po ZOO asi neudržíš !!! ZOOO mám sice dost zmáklou, ale moje rychlost přesunu je dost otravna i pro rodiče. Tak jestli se bude v určitou hodinu na určitém místě pořádát minieventík třeba v kiosku, ráda se s rodiči přidám. Jinak držím palce a lovu a udržbě zdar !!!

PA KK

Ide sa teda do zoo? ja tam nemam nic odlovene tak by som sa kludne pridal. Ale skor az po obede.

omlouvam se za vyvolanou paniku, ale po vcerejsim vylete jsem dead a jeste si dachnu :stuck_out_tongue: kazdopadne mila Kolino Kamilo, lizatko jednou bude, i ZOO, tak se snad nekde potkame a rodice mi te predstavi :slight_smile:

ahoj Šamane, zrovna jsem se přemlouvala, že pojedu za tebou do ZOO, nemám tam ještě žádný úlovek, tak bych lovila foto i kešu.
Co, nevyženeme tě z pelechu???
Nebuď línej a vstávej !!! Venku je sice hnusně a zimně, ale to je přeci ono…
Nada

tak kdyby náhodou se někdo chtěl přidat, cca v 11hod u vchodu
Vidím to na 2-3 hodinky mrznutí.

bylo to fajne, jen trochu zima, nenašla jsem ani jednu pixlu, zato fotek mám dost :o

Samane ty pacholku:) bud si jistej, ze to lízatko te jednou stejně nemine ! :D:D:D

NadaKu2 ty fotky jsou opravdu nádherný !!! A co ty kesky ??? DE SOU ? DE SOU ? DE JE KESKA ?

:D:D:D

kesu tam jsou, ale hrabat se v ledovém sněhu se mi nechtělo …B)