Velevážené kačerky a kačeři.
Mám tu jeden výlev ze života obyčejného kačera.Dnes jsem se upřímně naštval a nakrknul a vůbec si hnul žlučí.Proč to?Inu,lezou mi na nervy ty mikro rozseté po městě,kde je milion mudlu a člověk musí hodinu tvrdnout na místě nebo lovit ve dvě hodiny ráno.
Takže milý owneři,buďte od té lásky a mějte na paměti,že existují i přespolní.A neštvěte mě s obligátní větou,že je lovit nemusím.To je už vážně floskule.Když mám keš metr od nosu a nemůžu po ní šáhnout tak si to zkuste mi to říct.
S pozdravem
Myškin
P.S. Dnes si opravdu neberu servítky
![]()
Asi to bude znit blbe, ale OPRAVDU je lovit nemusis, zvlast, kdyz ti tolik lezou na nervy :D:D:D!
Az priste vyrazis do mesta, bud si vyfiltruj jen takove, ktere nejsou mikro, nebo se na kesovani po meste rovnou vykasli
- usetris si velke nervy :p!
Nojo,tak nejezdi do města,ale do přírody.S tím se ve městech musí asi počítat a když na to nemám nerv,tak na to nelezu.
A jelikož jsem lehce pod parou,tak si taky neberu servítky … teda pokud odpovíš do 25 minut ![]()
Ale já má rád mikro!Je to takové praktické.Na ven i do hospody.Vejde se to do kabeky i do ledvinky.Vlastně jsem uvažoval o založení fanklubu mikro i s podsekcí nano.Ale kurňa já tu keš chci,ale je tam i onde tak blbej signál,že bych to snad líp vyměřil skládacím metrem a keš je tři metry vysoko(někdy i dva a půl,abych nekřivdil),takže je ideální pro odlov důchodkyň s francouzkými holemi nebo na nenápadný odlov na chůdách.
jo hospoda,tam s vejde věcí …
Já Tě chápu,ale když neni možnost to nijak zmaskovat tak musíš jak trubka čekat a nebo jít dál,s tím nic nenaděláš a právě proto Ti radím,jdi do přírody,tam vylekáš maximálně veverku,keš najdeš skoro vždycky pod pařezem
a ještě nedýcháš ten městskej vzduch B)
ja mam mestske mikro moc rad;)
Do přírody?Marně už několik let hledám přírodu.Už jsem po těchto procházkách za "přírodou" našel ledacos,ale přírodu?Obávám se,že ji někdo zprivatizoval odvel do cizozemí.
Má rád město.Ty starobylé chrámy ,ty otravné turisti,řvoucí Anglány,močící bezdomovci(nejlépe blízko úkrytu).Kolik já už poznal důvěrně okapových rour.Mohl bych vyprávět.Nemůžete mi sebrat město!
Ale kdyby ti naši milí,usměvaví a jistě sympatičtí owneři alespoň trochu,trolinku mysleli na ty své ubohé kačery a né aby jim házel mudli pod nohy!i
Mně by jenom zajímalo, co bys teda radši… Na mnoha místech je totiž jediná alternativa nic.
Tu floskuli trošku poupravím a taky bez servítek… Pokud musíš hledat všechno, co ti svítí na mapě, je to čistě a jenom tvůj problém. :D:D
Souhlasím s Myškinem, podle mého názoru je keš "tajná zpráva" od jiného kešera, který chce, abych ji našla, a měla být keš schovaná tak, abych já věděla, kde je - narozdíl od těch mudlů, kteří tudy každý den chodí do práce, nikdy se tu nezastaví, nezvedou hlavu, aby si prohlídli architektonický skvost, a vůbec netuší, že tahle telefonní budka tě dopraví do Ministerstva kouzel. Tudíž aby byla keška nalezitelná za provozu tak, aby si toho nikdo nevšiml.
Co se týče toho, odpusťte mi ten výraz, připitomělého hesla "pokud nechceš, nemusíš lovit", jak má člověk sakra poznat, která keš jde ulovit nenápadně, a která ne? Pravda, někdy se dá z listingu a logů něco vytušit, ale někdy vůbec nic.
A lovit jen v přírodě? Jak ráda bych se celé dny pohybovala po přírodě! Bohužel to nejde, tak se občas snažím zpestřit si den a přivzdělat se tím, co ostatní připravili pro mou radost (což musí samozřejmě na fóru dost hlasitě vyřvat, protože jinak by nás to určitě nenapadlo). To si opravdu všichni myslí, že lidi baví ošahávat okapy a obhlížet všecko se zrcátkem? Pravda, sem tam nějaká netradiční náročná skrýš je super, ale když je to každá druhá, tak to přestává být humorné (jinak řečeno Styx je super keš, ale kdyby byly všechny keše v kanále, tak se na to vykašlu).
A já jsem si myslel,že mi třeba řeknete.To nic,to se poddá.Nebo.Já čekal u jedné keše tři dny.Manželka mi tam nosila jídlo a děti podepisovat úkoly.A tak všelijak podobně.
U všech plantážníků,postavte pře alkoholika větší a menší láhve a řeknětemu ať si vybere ty větší a ty malý ať asi nechá na potom.Nebo ať je nepije vůbec.Víte kolik já odlovil keší očima?No moc ne,ale přece.Nešlo by zalogovat pohledm na keš.Oční kontakt a je zalogováno!
Superman poradí. ![]()
Tomu jsem říkal tuhle o tom kde je umistěnej Václavák a nechtěl o tom ani slyšet.Snad by by mi mohl pomoct Velkej Marvin!Takový párek dobře vycvičených geomyší by nebyl k zahození!
Tak jestli do toho nejde ani Superman, tak už fakt zbývá jenom Chuck Norris.![]()
Ten ovšem zanechává za sebou viditelné stopy krve a desítky raněných a mrtvých.Obávám se,že bych s ním mohl lovit maximálně jednou.
Ještě mě napadlo sebou vodit striptérku.To by bylo dostatečné odpoutání pozornosti a já bych si mohl dělat co se mi zlíbí.Znám chlapi ne!
jo jasně…¨
děvče by tančilo, tančilo a ty čučel a čučel…
pak jí pozval na sklenku…
…a druhý den by sis nmožná vzpoměl, že jsi tam vlastně byl kvůli keši…
![]()
znám chlapy, ne ![]()
Někdy mám pocit, že městský keše jsou jen pro místní: "Dneska zamudleno, zkusím zítra." "Zase zamudleno, zkusím jindy, však kolem courárm 3x týdně… ![]()
Ale chudáci přespolní mají smůlu. "Dneska zamudleno, kdoví kdy se sem zase dostanu ![]()
Naštěstí netrpím úchylkou mít všechno kolem vysbíraný. Když to nejde, tak se nepo… Je tolik jiných pěkných kešek a některé jdou dokonce krásně odlovit přímo mudlům před očima (např. podlavičkový i některý podparapetový - ty jsou úplně super!)![]()
Asijk tak bych to řekl i já. Pokud Vám všem tak ty městské malé vadí tak na ně prostě nejezděte. Je takové množství keší které jsou na místech kde je klid.
Tohle je další zbytečné vlákno. Prostě když se Ti nelíbí tak je nelov a nebul tu na foru. Stejně s tím nic neuděláš a do ownerů se navážet fakt nemusíš.
PS : dneska si fakt servítky neberu
O jedno víc nebo míň, vždyť je to prdel. Jen pokračujte v debatě, je to bezva. Vrátil jsem se z lesních kešek ulovili jsme jich 6 a máme pěkně prožitý sváteční den. Do města bych dnes lovit nešel ani zadarmo.
PS: můžete si všimnout že jsem si nevzal servítek.
Opět z hospody a konečně vidím posun :D,příroda je příroda panáčku.
PS:když jí máš na dosah,tak jí prostě vytáhni,filmovek na světě je … ![]()
opět bez servítek,ale behem dvaceti minut s peřinou ![]()