Pražské hledání

Zdravím velevážené kačerstvo.Chci se zeptat, našel by se zde někdo kdo by se chtěl ke mě přidat na odpolední lovení v Praze?Přecijenom samotnýmu se mi moc hledat nechce.Pokud by měl někdo zájem ozvěte se a rovnou zejtra bych chtěl začít keší Metro C a po odlovu finálky nějaké keše v okolí Hájí nebo Opatova B)

škoda, já mám v plánu zítřejší dopoledne - cca do jedenácti trasu mezi Muzeem a Želivského. Odpoledne už nemůžu.

Ale pokud to nebude nějak vysloveně pozdě (přeci jen nejsem pražák a ráno vstávám dost brzy) tak bych příští týden nebyla proti.

Já se klidně přidám, ale nejdřív ve čtvrtek. Jen mě nebaví "klasické" městské keše typu magnet, filmovka a pod. na rušných přemudlených místech. Raději bych vyrazil někam ven třeba do Kunratického lesa, Hostivařskýho lesoparku, a nebo do Milíčovskýho lesa.

to Caravel:

Tak ok domluvíme se na čtvrtek na odlov Metra C a kešky co jsou cestou k finálce a po okolí.V průběhu dne kdyžtak sestavim nějakej plán co by se mohlo odlovit a pošlu ti ho k odsouhlasení popřípadě k návrhu změn :slight_smile:

Pokud se dnes někam jde, jdu taky :slight_smile: Jde se někam?

Já jsem dnes a zítra do večera silně pracovně zaneprázněn, takže v mém případě přichází v úvahu až ten čtvrtek a nadcházející dlouhý víkend.

Já už mám celou tuhle oblast vylovenou.

A co dnes sjet třeba za reku? Motol a okoli?

Tak pro Caravela a i ostatní kteří by se chtěli přidat, tady přináším návrh keší na ten čtvrtek.Co jsem se koukal tak by to většinou mělo bejt po cestě k finálce Metra C + cestou zpět k dopravě.Nebráním se jakejmkoliv změnám a návrhům.Ještě domluvit čas kdy by jsme se sešli

[cache]GCX0N7[/cache]
[cache]GC26F5M[/cache]
[cache]GC1YKRX[/cache]
[cache]GCM8AD[/cache]
[cache]GC24HVT[/cache]
[cache]GCH6E5[/cache]
[cache]GC1Q4J2[/cache]
[cache]GC13T2T[/cache]
[cache]GC2FHAV[/cache]
[cache]GC2FH91[/cache]
[cache]GC23P5H[/cache]
[cache]GC2BE0V[/cache]

Přátelé ten čtvrtek musím bohužel odvolat.Čeká mě narychlo svolaná služební cesta so německa, ale rád bych se domluvil na příštím týdnu navrhněte den kdy by vám to vyhovovalo a v odpoledních hodinách by jsme ty keše pokořili.

Tak Jižní město odvolané, ale padnul tu návrh na lov v Motolském údolí. Má někdo ve čtvrtek odpoledne chuť vyrazit na Cibulku, Kotlářku, případně Motol, Bílá hora?

Ahoj,
v Praze budu 8-10.11. tak se kdyžtak ozvi. Pepa - 605 264 666