O vikendu se naskytla moznost zalovit a poprve okusit prazske kesky. Situace u prazskych je trochu jina nez u brnenskych nebo jinych “lokalnich”. Zkusim to trochu popsat:
Nebylo vzdycky zvykem (alespon pro mne), ze bych nasel kesku do 2 minut nebo na prvni sahnuti. Bezne padlo prohledani vice ci mene ukrytu, ale behem vikendovani v Praze, tak az na jednu vse probihalo neuveritelne hladce bez jedineho zadrhelu. Temer vsecky byly nalezeny na prvni pokus. Porad mi to nejde do hlavy proc. Mozna to je tim, ze bud byly lepe zamereny nez mimoprazske (ze by prazaci byli takovi machri v zamerovani??? :-))) a nebo bylo mensi mnozstvi pravdepodobnych variant ukrytu a nebo jsme se uz tak vyrazne zlepsili, ze v podstate z dalky ukryt byl vicemene jasny. :-))
Jinak timto (alespon ja za sebe) dekuji a verejne chvalim kesky, ktere jsme navstivili. Mate je pekne pripravene na zajimavych mistech (az jsem se divil, kolik krasnych parku je v Praze na rozdil trebas od Brna) a nebo na dumyslnosti a vtipu, jen cekaji na vyzvednuti :-)) .
Diky za Vase kesky, budu se pokouset Vam to oplacet v podobne mire jak to nejlepe pujde. Slibuji. :-)))