Pražské kolo

Vážené kolegyně a kolegové,
dnes byly dobyty obě keše Pražské kolo. Dvojku ulovil rightname v 11:50 a jedničku cyklista Pehta ve 13:30.
Blahopřeji!
Doufám, že i nadále Pražské kolo zůstane doménou cyklistů a Pražské kolo II. bude pro motoristy.

Uz se na ni chystam taky, ale bohuzel musim byt v praci, ale budu tam hned jak to pujde - samozrejme na te cyklisticke;)

My jsme jeli Pražské kolo 9. a 10.8. Možná jsme se s puk68 cestou potkali při jeho betatestování :wink: Jeli jsme ze Zbraslavi v opačném směru. Škoda, že nebyla zveřejněná o týden dřív, takový cvg by byla cenná trofej.
Četl jsem reportáže z příprav kešky, a klobouk dolů, to byla opravdu fuška. Můj obdiv patří i majiteli FTF, neboť dát Kolečko za 7:10, to nechápu. My ho jeli rekreačně dva dny a bylo to tak akorát.

Taky se na něj chystám, jen co někoho přemluvím aby jel semnou :smiley: je to výzva :slight_smile:

Kde seženu bližší info ? Asi bych do toho šel…:wink:

nejlepší info ;):
Pražské kolo - [cache]GC1DXQR[/cache], multi o dvanácti zastaveních pro cyklisty 130 kilometrů.
Pražské kolo II. - [cache]GC1E0WQ[/cache], multi pro motoristy o jedenácti zastaveních 160 kilometrů.
Případně na webu: http://kolo.radonice.org/.
Na obou keších bylo dosaženo FTF 18.8., od té doby ani ťuk!

das si praci s takovou megamulti pro cyklisty a zves na ni motoristy ???
to neni pokus o vers, to jen me mysli nejde na rozum:|

jako zkusit zajet obe multiny (paralelne) za jeden den, tomu rikam poradna geovyzva, o tom zadna:D

soude z Pehtova vyskoveho profilu docela ziram, kolik kopcu v tej nizine mate:o:D

kazdopadne kloboucek za takove veledilo THUMBS UP
poradna multina je rozhodne lepsi nez po trati rozhazenejch 20 tradicnich s nazvy 8100-01, 8100-02,..,8100-20;)

Je to tak!
Vytvářel jsem multi pro cyklisty a včas jsem se zarazil a dotvořil druhou pro motoristy. Důvod je jasný, nechci dopustit, aby v místech, kam mají vjezd povolen jen cyklisté (tj. cyklostezka) jezdili motoristé. Proto ten rozdíl v kilometráži: 130 cyklo a 160 motoristé.
Obě trasy se také liší v náplni. Cyklo je zaměřená na trasu samotnou, resp. její průjezd, automobilová ukazuje zajímavá místa po cestě.

Díky za info, už je na 100% jasné že do toho s bráchou jdeme, jen musíme dohodnout pevný termín, ale nejpozději na konci září je naše :wink:

Je to tam, ve ctrtek jsem to objel, je to parada;)

Tak termín je již jasný, jedeme v pátek 12.9. jestli se chce někdo přidat je vítán :wink:

V pátek jsem potrénoval jel jsem z prahy do Golčova jeníkova tak už se taky na tu 1 těším

Jen tak dál!

Stav k dnešnímu dni je 6 cyklistů (Pražské kolo [cache]GC1DXQR[/cache]) a 2 motoristé (Pražské kolo II. [cache]GC1E0WQ[/cache]). Nečekané a velmi příjemné zjištění! :slight_smile:

Dvorana slávy Pražského kola: http://kolo.radonice.org/view.php?nazevclanku=dvorana-slavy&cisloclanku=2008080005

včera úspěšně odloveno je to super zážitek a vřele doporučuji. Ujel jsem 152km nikdy jsem víc na kole zatím neujel.už se těším na dvojku.:slight_smile: