Pražské Popracovní Lovení PPL ;)

Timto bych rad zkusil kazdodenni loveni kesek na uzemi mesta prahy,
Jelikoz me nebavi sedet doma na zadku tak hura ven…

Pokud se najde par lidi od 1-100 tak kazdy den od sedmi tak do desiti (nebo 4 - 10pm v zavislosti na smene) krom vikendu bych rad poradal hromadny odlov kesuli;)

Co den to jiny kout prahy? zalezi na domluve.

Podle odezvy bych se rad pak dohodl abychom to trosku zpestrili i nejakym tim eventem v podobe tematickych kesi apd..

Moje icq je 175 87 90 95 / mail [email protected]

Budu se tesit na odezvu.

Nezní to špatně - občas po práci v Praze lovím. Kdyžtak napiš přes profil…

Vsak ja bych se take jeste rad nekdy pridal, ale ted budu tyden pryc, navic se mi vraci rodinka, takze zase bude utrum… Ale mela by v srpnu snad tyden byt jeste pryc, tak se urcite dohodneme.
Mimochodem Muffiku nezapomnel sis neco ze vcerejska jeste zalogovat?:wink:

Navrhuji: GCVFNV, GC1K49Y, GCVXK9, GC1MXX5, GCY6EK, GC16Y4P. (okoli Ladvi)
Sraz 18:00 - internetova kavarna Spika, Dlazdena 4, Praha 1 (kousek od Masarykova nadrazi)

Zatim registrujeme:
-muffyx
-werg

Dalsi zajemci?

Když už se tu budete motat, doporučuji přibrat i [cache]GC14TY7[/cache], [cache]GC1167Q[/cache], [cache]GC1DEQ2[/cache], [cache]GCJBGY[/cache], většinou chtějí jen malou přípravu a máte je přímo na trasách :-). Všechny mám, ale až dolovíte ráda s Váma dám třeba kafe. Jiné kouty tak vyčištěné nemám :-), tady jsem doma.

dekuji Zeggunce za pridavek kesuli :wink: Dneska uz jdu spat a objevim se tu rano a pak kolem druhe odpoledne tak budu mit cas na dalsi komunikaci s ostatnimi zajemci…pokud budou.. ;+) kazdopadne doplnuji ze prijde i SophieGreen

Takze v tuto chvili oznamena ucast:
-Muffyx
-werg
-SophieGreen - zruseno casova indisponovanost.
-osvejda - pridano 14:41

Tak sup sup at je nas vic :wink:

Takze ja bych to videl na tuto skladbu kesi : [cache]GC1DJQA[/cache], [cache]GC19PFB[/cache], [cache]GCVFNV[/cache], [cache]GC1K49Y[/cache], [cache]GC1MXX5[/cache], [cache]GC16Y4P[/cache] a nakonec multinku [cache]GCJBGY[/cache]…

Mno a nekde mezitim bychom mohli vybrakovat tyto mysterky: [cache]GC14TY7[/cache], [cache]GC1167Q[/cache], [cache]GC1DEQ2[/cache]… ja pokud najdu odpoledne cas tak se pokusim udelat ty prvni dve.. a tu treti… mno uvidime na co prijdu…

Takze toto bych videl jako docela hezky plan na dnesek :wink: Teste se na zitra :wink:

Vyluštěno už mám, takže hlásím účast. Možná přijde ještě někdo.

Stav je tento:

Mysterky : vylusteny 2/3 chybi pat a mat (pokud nekdo ma a pujde s nami tak at pisne).. jinak se do ni asi pustim.

Stav Lidi :

-werg
-Muffyx
-osvejda
-Zegga - dojde pozdeji na kafe :wink: (snad)

Mám vsechny tři…

uz sem to chtel napsat ze je mame vsechny ale byl si rychlejsi

Mnohokrate dekuji vsem zucastnenym i Zeggunce za odvoz :wink: zitra to zamknu a az budeme vedet dalsi termin tak bude PPL pokracovat .

Jojo, dneska to byl rekordni odlov. Dekuji kolegove…