Timto bych rad zkusil kazdodenni loveni kesek na uzemi mesta prahy,
Jelikoz me nebavi sedet doma na zadku tak hura ven…
Pokud se najde par lidi od 1-100 tak kazdy den od sedmi tak do desiti (nebo 4 - 10pm v zavislosti na smene) krom vikendu bych rad poradal hromadny odlov kesuli;)
Co den to jiny kout prahy? zalezi na domluve.
Podle odezvy bych se rad pak dohodl abychom to trosku zpestrili i nejakym tim eventem v podobe tematickych kesi apd..
Vsak ja bych se take jeste rad nekdy pridal, ale ted budu tyden pryc, navic se mi vraci rodinka, takze zase bude utrum… Ale mela by v srpnu snad tyden byt jeste pryc, tak se urcite dohodneme.
Mimochodem Muffiku nezapomnel sis neco ze vcerejska jeste zalogovat?
Když už se tu budete motat, doporučuji přibrat i [cache]GC14TY7[/cache], [cache]GC1167Q[/cache], [cache]GC1DEQ2[/cache], [cache]GCJBGY[/cache], většinou chtějí jen malou přípravu a máte je přímo na trasách :-). Všechny mám, ale až dolovíte ráda s Váma dám třeba kafe. Jiné kouty tak vyčištěné nemám :-), tady jsem doma.
dekuji Zeggunce za pridavek kesuli Dneska uz jdu spat a objevim se tu rano a pak kolem druhe odpoledne tak budu mit cas na dalsi komunikaci s ostatnimi zajemci…pokud budou.. ;+) kazdopadne doplnuji ze prijde i SophieGreen
Takze v tuto chvili oznamena ucast:
-Muffyx
-werg
-SophieGreen - zruseno casova indisponovanost.
-osvejda - pridano 14:41
Takze ja bych to videl na tuto skladbu kesi : [cache]GC1DJQA[/cache], [cache]GC19PFB[/cache], [cache]GCVFNV[/cache], [cache]GC1K49Y[/cache], [cache]GC1MXX5[/cache], [cache]GC16Y4P[/cache] a nakonec multinku [cache]GCJBGY[/cache]…
Mno a nekde mezitim bychom mohli vybrakovat tyto mysterky: [cache]GC14TY7[/cache], [cache]GC1167Q[/cache], [cache]GC1DEQ2[/cache]… ja pokud najdu odpoledne cas tak se pokusim udelat ty prvni dve.. a tu treti… mno uvidime na co prijdu…
Takze toto bych videl jako docela hezky plan na dnesek Teste se na zitra