Nerad zakladam novy vlakno, ale kdyz Saman to svoje zamknul…
Kdyby se nekdo chtel pridat k nam (protoze "Samanuv" team ma plno, nehodi se mu jejich cas, misto apod.), my taky hrajeme a nabirame posily !!! ![]()
Taky pondeli, cas od 1900 do 2100, Modrany - max 15 minut busem z Kacerova nebo ze Smichace. Uroven taky takova primerena. Taky je nas papirove jak psu a v realu je to pak slabota ![]()
Na Skalku to tedy opravdu nemám daleko, hýbat bych se chtěla (měla), ale zrovna volejbal není moje parketa. Svýho času jsem se dostala tak daleko, že jsem se naučila podat přes síť ![]()
A otěhotnění tedy určitě nehrozí, jeden puberťák mi stačí ![]()
Budu ještě chvíli přemýšlet, jestli bych se nepřišla aspoň podívat. Ale se mnou byste to tedy určitě nevyhráli ![]()
skalka i kacerov jsou pro me teda pekelne daleko… ![]()
zvlast kdyz mi z hradcansky jede posledni bus v pul devaty… ![]()
chodim na Samankovu pondelni placanou, a druhy termin by se mi taky libil, aspon bych hnul casteji buckem… ![]()
mno… uvidim jak se to vyvrbi.. treba bych se obcasmo zastavil…
a uroven? … mno… to asi musi posoudit ostatni… ![]()
POZOR !!! Prvni prispevek kde se mluvilo o ctvrtku a Skalce je ze zari 2009 a je to neaktualni !!
Protoze se tam na novou sezonu uz neseslo dost lidi, tak se to presunulo ze ctvrtka na PONDELI a ze Skalky do MODRAN !!!
Pro jistotu jsem ten prvni prispevek umazal aby to nematlo… mel jsem to udelat rovnou, omluva tem co se nachytali ![]()
Ahoj, tak ja bych si prisla i zahrat. Ale ma uroven opravdu neni nic moc ![]()
Muzes napsat blizsi info?
Mildo, i ty Brute
Patříš k nám ![]()
Kdyby jste to přesunuli na jindy, což asi předpokládám nepůjde, ale zkusit se to musí, tak bych se hlásila, jednou týdně volejbal mi taky nestačí, raději bych klíďo víc, ale v pondělí už jsem obsazená u Šamana B)
V pondeli jsem na Miraku…
takze out.. ![]()
Zdar, nechtel by si nekdo prijit pinknout volej v pondeli cca od 17.30hod v Praze na Albertove? Hrajeme venku, cca tak dve hodky, priblizne za 50kc na hlavu. Ozvete se mi kdyztak tady na foru nebo pres profil.
Kvapa
Ahoj, mozná jo. Prisla bych. Kde tam?
Poslal jsem ti info pres profil na gc.com.
Nedorazila… Zkus SZ tady na GC.cz.
Mas to tam.