Cena: 5.000 Kc GPS + 500 Kc kabel
Novy
Dohoda mozna ![]()
Kontakt: e-mail
Cena: 5.000 Kc GPS + 500 Kc kabel
Novy
Dohoda mozna ![]()
Kontakt: e-mail
Touzis po kole zdarma ? Uber …
neprodas …
Dakujem za reakcie. Dohoda je mozna, ako som napisala.
Jani, skus kontaktovat hladaca “Pedro s rodinou”. Tento tyzden sme si pisali, ze by kupil nejake GePeSo, Legend by bol idealny snad.
Ja to reknu takhle, pote co prisel Beda se svou akci je prodejni cena legendu aktualne na cca 3000 - 3500 maximalne a stale klesa, nebot lide zacinaji zjistovat ze je jim to na nic a neustale pribyvaji nove a nove kusy na prodej. Nic se nemeni at tato GPS je ci neni z akce. To znamena, ze “pozadovat” zde na foru, kde se pohybuji lide veci znali, 5500 mi prijde castka silne premrstena. Proto ta reakce “neprodas..”
Adam
OK. Tak sa teda podme dohodnut 4.500 + 400 (aj samostatne). :)))
Jani problém je ten, že za těch 4,5 dostaneš u MF k té GPSce ještě kolo. Sice se na něm v Alpách jezdit nedá, ale na cestu do hospody bohatě stačí :))
Před dvěma měsíci, kdy jsem se rozhodoval o koupi nové GPS se Legend prodával za cca 3000-3500,-. Někteří ho prodávali za 4000,- s mapu ToPo i kabelem, takže ta současná nabídka je minimálně na tomto fóru nereálná. Pokud můžu radit, zkus to v jiném inzertním fóru nebo bazaru, ale i ani tam ti moc šancí nedávám.
Viete, zda sa mi trochu divne predavat Legenda pomaly za cenu ForeRunnera.
Reálně do 2.500 Kč za komplet, je to bez mapy a to je investice navíc. Navíc je to silně zastaralý přístroj, kdoví, jak je to se zárukou.
A co kolo? Jezdí dobře? Taky by se mi líbilo mít kolo úplně zadarmo.
Už jsi byla v sektoru Z4?
jo, za 2.500 bych ho vzal, potrebuju neco pro deti …
Najlepsie na tom vsetkom je, ze ja to kolo naozaj nemam.
Ale v kazdom pripade dakujem za rady, predpokladam, ze dobre mienene.
Ber to prostě tak, že díky akci Mountfieldu tady v ČR prudce klesly ceny Legendů. Ať už jsi za něj původně dala jakoukoli částku, v současné době tu Legend prostě nemá vyšší cenu než cca 4500 (nebo za kolik se u Bédi prodává to nejlevnější kolo). Takový je život …
Myslím že ty kola za 4500 se hned vyprodaly, v současnosti je nejlevnější (aspoň podle http://www.mountfield.cz/) za 6300. (Za těch 4500 s kolem bych to bral, ale než jsem se rozhodl tak už samozřejmě nebyly.) Takže teď je cena tlačená dolů spíš převahou nabídky od těch co to dostali ke kolu a nemají pro to využití.
nedávno jsem koupil Legenda za 4000 v kompletu s plnou mapou TOPO, dat. kabelem, držákem na kolo a spoustou baterií jako bonus…
já za 3000 zabalené nové 1000 gps 2000 mapa držák kabel
Predane ku spokojnosti vsetkych.