Nemate nekdo zkusenost ci doporuceni jak resit nasledujici situaci?
Dnes dopoledne jsem fyzicky vyzvedl TB z kesky, kterou jsem nasel. O par hodin pozdeji jsem ho dal do jine kese. Nez jsem ale dorazil domu a stacil zalogovat na GC, prilis horlivy geokolega - ktery TB vyzvedl zrejme kratce po vlozeni - stacil zalogovat "grab it from somewhere else".
Co ted s tim?
Pokud nemáš číslo, pak si ho od něj získej. Pak lze udělat "oslí můstek" - vzít ho z keše, vložit tam, kde měl být a nebyl a pak ho zase předat nazpátek. Je to věc, která zamíchá statistikou, ale na mapě bude i Tvoje zastávka. Mně se teď tohle stalo v mezinárodním měřítku … B)
Cislo mam, jenom v kesi jeste neni, protoze probehlo jen grabnuti. Tak jsem doufal jestli se to neda jeste nejak zachranit bez onoho osliho mustku.
Jde o TB271TZ
- trackovaci cislo se nezverejnuje!
- napis primo tomu, kdo TB zalogoval jako grabbed it (kliknes na jmeno kacera v logu toho TB a v jeho profilu mas Send message), pote se jeste obratit na majitele TB a spolecne hezky v klidu zalezitost vyresit.
Diky Hrosiku, jeste si me zapomnel poradit, ze si mam precist manual ![]()
ad1) TB271TZ neni trackovaci cislo ale verejne cislo TB
ad2) to jsem samozrejme udelal, ale ja se snazim zjistit JAK to konkretne vyresit.
No, a když ho grabneš k sobě, vložíš ho správně, druhý kolega ho zaloguje taky tak jak měl a ty grab logy oba smažete?
Někdy je ale komunikace těžší. Třeba s Belgičanem ![]()
Trhac napsal/a:
Někdy je ale komunikace těžší. Třeba s Belgičanem
Trhači nekecej, že neumíš belgicky ![]()
No, pokud nechceš mermomocí mít keš jako přesunutou a nevadí ti, že Tb neprošlo danou keší, tak zaloguj pomocí Discover.
Trhac napsal/a:
Někdy je ale komunikace těžší. Třeba s Belgičanem
No a nekdy ani ta narodnost nehraje roli B)
kolombo napsal/a:
No, a když ho grabneš k sobě, vložíš ho správně, druhý kolega ho zaloguje taky tak jak měl a ty grab logy oba smažete?
Asi to tak zkusim.
Napadlo me puvodne:
- smaznout to predcasne grab it
- ja grab it
- vlozit jako Note do kese kde jsem ho vyzvedl
- standardne vyzvednout
- vlozit jako Note tam kam jsem ho vlozil
- no a kolega standardne vzvednout tam kde ho nasel
- smaznout grab it a Note
Marvin_CZ napsal/a:
- smaznout to predcasne grab it
- ja grab it