Předloha ještěrky

Nazdar kačeři,

obracím se na vás s drobným dotazem, nabídkou a žádostí současně. Chci si nechat udělat stříbrnou reflexní ještěrku na auto výřezem z fólie, poněvadž není moc dobře k sehnání. Jsem ochoten jich udělat i více pro ostatní kačery, aby se snížili náklady. Vše si zajistím sám. Jediné co bych však potřeboval, je sehnat někde předlohu ještěrky pro tiskárnu a samozřejmě předepsané rozměry, pokud že nějaké existují. Pokud by tedy někdo předlohu měl, uvítám, když mi ji pošle. Mám doma ještěrku černou, co se tu dává zdarma, ale nechce se mi ji zrovna scanovat a převádět ji do vektorové grafiky, i když nástroje k tomu mám.

Možná již existuje hotová reflexní stříbrná ještěrka, ale já k ní chci vytisknout i PC code, který již mám zakoupený. Proto si zajišťuji vlastní tisk. Pokud je to tedy možné, prosím o předlohu.

Zdraví

Nikita

satčí hledat tady na fóru Ještěrka jako nálepka: http://sweb.cz/Darquer/jesterka.zip

Vojtíkova ještěrka zdarma už nefunguje?

stačí sehnat kousek folie ( stačí odřezek, co se dá sehnat zadarmo) a pak nůžky a už to jede. Já už jsem si takhle auto ozdobila a jednu mám speciální, větší, a je parádní:-) A mám z ní větší radost, když jsem si jí vystříhla :wink:

Nebo se pokus někde potkat mě. :wink: Já je rozdávám zadarmo kačerům, na které narazím na svých výpravách.

je to tak 3 týdny, co tu byly nabízené hotové reflexní ještěrky… třeba ještě nějaká zbyla :wink:

jinak jsem ji včera lepil na černý blatník na kole a svítí úplně nááádherně. asi zruším odrazky a olepím kolo ještěrkama :smiley:

Poslal jsem ti přes SZ odkaz na firmu, odkud jsem nedávno objednával. Dá se objednat v šíři 40 nebo 122 cm a nejmenší odběr je 10 cm. Černá je trochu dražší než ostatní barvy, ale myslím, že ceny ujdou.