V posledni dobe se cim dal tim casteji setkavam s tim, ze uvnitr krabicky je vlozena alespon jedna cigareta (kusovka). Priznavam, ze ac jsem sam kurak, tento "predmet vymeny" se mi opravdu nezamlouva a proto ho z kesi odstranuji. Jaky je vas nazor na tento zpusob vymeny?
pokud to není keška zaměřená na předměty tohoto typu (a o takové nevím), tak bych to vyhazoval taky. Stejně jako třeba petardy, kterou už jsem taky jednou v keši našel.
a co teprve použité lístky na vlak, autobus či MHD? a tím nemám na mysli že jsou jako provizorní logbook
ještě jsou kvalitním tovarem vizitky různých firem
Bohbony, žvýkačky, pamlsky pro psy, prezervativy, cigarety, zapalovače a podobný humus do keše nepatří. Vyhazuji.
Než to tam někdo dá, měl by se zamyslet zda by jeho samého nález takové věci potěšil a zda by si ji vzal a snědl či použil.
Rozumný kačer musí takový odpad z keší vyhazovat.
pozor! prezervativy se muzou kacerum hodit.. radost z nalezu muze vest k leccemus…
no tak to si ten prezervativ ale jeste poradne zkontroluj,svet je plny sprymaru:D
Bonbóny, jídlo, cigarety a pyrotechnika do keše nepatří a sám Groundspeak to zakazuje.
Že ty toužíš po neplánovaném robotkovi! ![]()
U mě zatím vedou ostré náboje ráže 9mm.
Žádné atrapy, fakt fungovaly…
Jo a použitý prezervativ, který měl vevnitř nacpané (kromě původního obsahu) také nějaké kinderfigurky z keše byl také chuťovka.
syselpolni: kde se ty naboje rozdavaj, ze bych si taky prijel odsypat ![]()
Tak cigareta do keše určitě nepatří, jak už bylo řečeno že pokud to není keška na toto téma což pochybuji, tak vyhazovat.
Kde se stím vším setkáváte? Já sem v žádné keši nic z toho (kromě kindrvěcí) neviděl, takže si asi dobře vybírám keše ![]()
Kde? No zcela uprimne je to IMO o nahode - takovyto "trade" nachazim v mestskych kesich i uprostred lesa…
Možná by stálo za to, vyhazovaný bordel logovat fotkou (mobily už fotí skoro všechny) ať se všichni ti co logovali přede mnou chytnou za nos. A třeba uklidí sami, aby to příště nebylo "i na nich".
Neví se "kdo to byl", ale mohl to být kdokoliv z podepsaných - o nepodepsaných nevíme, že?
Tuhle jsem vyhodil nefunkční propisku a křídla nějakého kindrmotýla. Trup jsem nedohledal.
Ale na druhou stranu nedávno Vojta zajásal, že tam byla nějaká kindrfigurka co mu chyběla do kompletní sbírky. A teď babo raď.
Priznam se, ze jednou jsem z kesky vzal k svacine Bebecka s tim, ze tam stejne nemaji byt
A jednou jsem videl nabitou patronu do brokovnice. Trochu se stydim, ze jsem ji tam nechal, ale nejak jsemse necitil na to si ji brat s sebou, ponevadz jsem mel s sebou nekolik deti a taky jsem ji nemel kam vyhodit.
[quote]
sadmanwholikesblues napsal/a:
V posledni dobe se cim dal tim casteji setkavam s tim, ze uvnitr krabicky je vlozena alespon jedna cigareta (kusovka). Priznavam, ze ac jsem sam kurak, tento "predmet vymeny" se mi opravdu nezamlouva a proto ho z kesi odstranuji. Jaky je vas nazor na tento zpusob vymeny?
Určitě bych jí taky ze své keše vyhodila,a taktéž lístky,šišky,papírky,zbytky kinder,nechávám pouze jednolité kusy,které mají smysl sbírat.Taky jsem v keši našla víčko od bublifuku :o to by fakt případného georobotka určitě potěšilo
tak to šlo taky do popelnice.Asi by chtělo se zamyslet,než to tam dát,jestli bych sám takový trade uvítal;)